#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

gönderilmesi gereken oyuncular listesinde ilk sıralarda..

Senin gibi adama "Allah belanı versin" yazılır ama ceza alırım diye yazamıyorum..

Ben bu adamlara şaşıyorum ve hiç mi gurur yok olm sizde Servet Hakan Sarp hadi koç larım dayanın bu takımı hem küme düşüreceksiniz hem de tarihe geçeceksiniz. Başka bi türlü başarıya zaten imza atacak kapasitede değilsiniz artık seneye oynarsınız Mersin İdman Yurdu ile Aksihar Belediye ile ...

Koç biz özel isim olduğu düşüncesi ile ayrı yazılmıştır veya öyle istenmiştir.:)

Caglar niye alindi anlamiyorum. Daha kötü olamaz ya. Niye aldiniz bu adamlari siz o zaman ya? Bu nasil bir transfer politikasidir. Saka gibi.

Bir bindirme yaparım da hücuma katkım olur, bir orta falan açarım da gol olur diye aklı fikri giden, sahaya öylesine takılmaya çıkmış gibi davranan bir adam, pardon futbolcu...

Hakan Balta ile duman avcıları

Hakan Balta ile tütüncülük

Hakan Balta ile sol kanadın fatihi

Hakan Balta ile gamsız hayat

Hakan Balta ile sol bekli yorum

Acaba hangi marka sigara iciyordur.

Bir bindirme yaparım da hücuma katkım olur, bir orta falan açarım da gol olur diye aklı fikri giden, sahaya öylesine takılmaya çıkmış gibi davranan bir adam, pardon futbolcu...

Aaa öyle deme, ikinci yarıda Elano'ya asist yapıyordu az kalsın (istemeden de olsa). :)

dg6r0k.jpg

Baltanin oynadigi maclarda sol kanat otoban gibi, tamam Insuanin ofansa fazla katkisi yok ama adam iyi defans yapiyor ve daha genc gelistirebilecegi bir cok seyi var. Hakan Balta ne top caldigini gordum, ne bir olumlu ortasi

Kayseri'ye Hakan + 2 milyon € verip Hasan Ali'yi alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt