#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Ergün forvet arkasında serbest oynamıştı hatırladığım kadarıyla.Bu takımda Hakan Balta serbest oynayacaksa bırakalım gidelim şimdiden.:)

Ergün forvet arkasında serbest oynamıştı hatırladığım kadarıyla.Bu takımda Hakan Balta serbest oynayacaksa bırakalım gidelim şimdiden.:)

Yok 4-4-2'nin sol içinde oynamıştı. Defansif-Ofansif çalışan bildiğimiz box-to-boxtu:) Tempolu değildi ama oyunu kurar, iyi pas verir, defansta da dengeli kalır, alanını kapatırdı.

İlik gibiydi:)

10 yaşlarında falandım o zamanlar pek hatırlamıyorum ama Ergün'ün Ali Sami Yen'de bir maçta -beyaz formaydı hatta- iki forvetin arkasında oynadığını hatırlıyorum.Tabi yanılıyorda olabilirim.

Yok 4-4-2'nin sol içinde oynamıştı. Defansif-Ofansif çalışan bildiğimiz box-to-boxtu:) Tempolu değildi ama oyunu kurar, iyi pas verir, defansta da dengeli kalır, alanını kapatırdı.

İlik gibiydi:)

Dün gibi hatırlıyorum, Galatasaray o zamanlar çok iyi gidiyordu, Levent Tüzemen miydi başka birimiydi neydi, Ergün gerçek yerini buldu demişti :) Gerçekten de o bölgede çok güzel oynuyordu.

Hakan'ı özellikle bu sezon hiç beğenmiyorum ama orta sahaya söyle bir baktım da, denenebilir aslında :p

En azından daha kötüsü olmaz :D

İyi falan oynamadı. Bomboş sahada bir pas verdi ve devamında sırtına çarpıp gol oldu. Onun dışındaki oyununa 10 üzerinden 5 bile veirlmez. Koridor oldu sol taraf.

Balta'yı savunduğumdan değil, zira bende çok yetersiz buluyorum performansını. Ama oynadığı kanat "koridor" oldu kanısına nasıl vardınız anlayamadım. Kasımpaşa 3-4 pas üst üste yapamadığı gibi oynamaya mecalleri yoktu adamların. Yani, organize hiçbir atak üretemeyen, ne kanatlar ne de göbekten akın geliştiremeyen bir takım için Hakan'ın kanadını koridor haline getirdiler demek çok başka bir şey.

Attığı gol ise(neresiyle attığı hiç önemli değil) hazırlanışı ve oyun takibi açısından 10 numara goldür. Orta saha diye oynatılan oyuncuların hiçbiri bunu yapamıyorken, yapan isime, sırf ismi antipatik geldiği için eleştirmek, güneşi balçıkla sıvamaktan öteye gitmez.

Eğer Hakan böyle bir performans gösterebilecekse o mevkide, BAM üçlüsüne bin defa tercih ederim.

mustafa sarptan daha agir bir orta saha oyuncusu nasil olur bilemiyorum

ama siz bilirsiniz deneyelim:)

Adam birazdan buz tutacak beyler.Yazık. Ufo falan getirin sahanın kenarında ısınsın.

Bir çocuğun eline lolipop versek, h.baltanın savunduğu sağ açıktan yürü yavrum desek, o bile elini kolunu sallaya sallaya geçer. H.Balta sar bir cigara, biralar benden.

Rijkardı yollayan adam. Belki Hagininde sonunu getiren adam olacak böyle giderse...

Mağlubiyetin mimarlarından bravo Hakan..

Ekmek yediğin kulübe ihanet ediyorsun ve her haftada oynuyorsun..

Takdir etmek gerek!

Ben böyle adaletin içine edeyim ya Misi Milli Takımını sırtlasın,bizde bir kere mevkisinde oynamadan bir kenara atılsın,böyle çapsız karaktersiz oyuncular her hafta oynasın ve bizde izlemek zorunda kalalım,hiç adil değil hiç..

Ulan adam olsan,hocam ben çok formsuzum biraz dinlenmeye ihtiyacım var dersin belki o zaman oynatmaz hagi seni.Tabi takımın başarısını düşüneceğine maç başı alacağın parayla cebinin başarısını düşündüğün için bu dediğim imkansız.

Bugün bu adam hangi mevkide oynadı? Gerçekten sol bekte bir kere görmedim. Gökhan Zan kapattı o bölgeyi hep. Hakan dumanlıydı galiba.

Hakan ne hallere geldi böyle ya, halbuki son şampiyonlukta attığı füze falan HakanBalta sevgisi oluşturmuştu içimde. Euro08de de çok iyi oynamıştı. Ama bu sene Hakan bitmiş, ölmüş yok Hakan.. Yollanılcak listesinde onunda adı yazılmalı.

Ya biri bu adamın bize yedirdiği gollerin toplamını söyleyebilir mi? Nelere mâl oldu bize hala oynatıyorlar yaaaaaav!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt