#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Balta, Servet ve Ufuk'u takımdan çıkar, yerlerine o mevkiinin ortalama oyuncularından koy, şuan 10 puan fazla almıştık. O kadar söylüyorum. Bu kadar bireysel hata da yapılmaz ki, ayıptır.

Balta, Servet ve Ufuk'u takımdan çıkar, yerlerine o mevkiinin ortalama oyuncularından koy, şuan 10 puan fazla almıştık. O kadar söylüyorum. Bu kadar bireysel hata da yapılmaz ki, ayıptır.

Balta yerine Insua

Servet yerine Ahmet Kesim

Ufuk yerine Emirhan Ergün

Baltayı çıkar solbeksiz oyna yine o puanı almıştık.En azından adam yok diye biri kademeye giderdi.

Yapilmasi gereken, Hakan Balta'yi cope atmaktir.

Kimse Hakan Balta kadar kötü olamaz.

Elano takımın açık ara en kötü futbolcusudur.Servetin 2 gol attığı ligde kendisinin henüz gol ve asisti bile yoktur.Geçen senede 1 asisti vardı ligde yine Servetinde bir asisti var.Kaldıki kendisinin asistide baraja çarpan topun bizim önümüze düşmesiydi.

Bunun yanında rezalet pas yüzdeleri,yerlere düşmeler,silik oyunda cabası.

İlginç..

Elano'nun gittigini Canberk'e soylemediniz mi?

Hala isimler üstünden yorum yapıyoruz. Tamamen zaman kaybı. Toplu temizlik ve zihniyet değişimi şart. Bunu ne zaman anlayacağız. Keita-elano-Rijkaard değil mesele.

Allah rızası için biri şu adamın yaptığı hataların videolarını bulup bir konu açsın

Şuan bulunduğum bilgisayar çok ağır, gezinemiyorum ama yarın bütün maçları izleyeceğim

Bu adamı savunan malum kesim nerede acaba? Şampiyon olduğumuz sezon ve Euro 2008'den beri zerre top oynamışmı ? En basitinden Karpaty'den yenilen üç golde yüzde yüz hatalı olan da bu adamdı. Servet,Bam üçlüsü ile beraber halimizin en büyük sorumlusudur yönetimden sonra.

Ilk yari çok iyi oynuyordu. Hatta bir ara ceza sahasi içinde Ayhan'a çok güzel bir pas atmisti ama Ayhan iyi orta yapamadi. Bu adami isliklayip 90 dakika boyunca kendisinin bile ne yaptigini bilmeyen Baris'a ses çikarmayanlari güzel bir dövmek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt