#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

son macta ilk yari bitince "cikmak istiyorum, beni degistirin" diyor.

ikinci yariya caglar giriyor yerine.

Hasan sas "Galatasarayli futbolcularla konusuyorum, inanin cogu topcular bir takim bulsa ayrilacak (saglam teklif gelse). Adamlar Galatasaraydan ayrilmak icin can atiyorlar, ben böyle birsey görmedim"

Buna benzer birseyler dedi dün Hasan.

Bence Hakan da ayrilmak istyenlerden biri, insallah. + Servet.

Hasan sas "Galatasarayli futbolcularla konusuyorum, inanin cogu topcular bir takim bulsa ayrilacak (saglam teklif gelse). Adamlar Galatasaraydan ayrilmak icin can atiyorlar, ben böyle birsey görmedim"

Buna benzer birseyler dedi dün Hasan.

Bence Hakan da ayrilmak istyenlerden biri, insallah. + Servet.

Hasan da işin B..unu çıkardı.Yeminle bu demecin aynısını geçen senede vermişti.Papağan gibi ezberlemiş 2 cümle intikam hırsıyla geveleyip duruyor.Yaptığı en iyi 2 şeyden biri bu diğeride Uğur Meleke yi yorumlarına hitaben terslemek.

kendimiz kandirmayalim bu arkadas benim dedigim gibi 2 senedir bizi yakiyor

sadece yeni goren arkadaslarimiz mevcut

kendimiz kandirmayalim bu arkadas benim dedigim gibi 2 senedir bizi yakiyor

sadece yeni goren arkadaslarimiz mevcut

Yemin ederimki ben bu adamı geldiğinden beri sevmem.Özellikle Saraçoğlundaki bir maç vardı 2 sene önce galiba o maçtan sonra sadece sevmiyordum artık nefret etmeye başlamıştım.

Hakan artık solbek olamaz. Defansın kendine gelebilmesi için Hakan stopere geçmeli. Solbeke ise Çağlar veya Insua veya altyapıdan bir isim gelebilir.

Bence de. Hakan, Ayhan falan bu kadar kötü olamaz yani. Ortada bizim bilmediğimiz çok ilginç şeyler de oluyor. Tamam bu futbolcular gönderilsin de benim korkum öyle 2-3 futbolcu gönderilip, 2-3 futbolcu transfer edilmesiyle sorun çözülecek gibi durmuyor. Kalitesizdir falan da kadro en son maçta gerçekten mücadele ettiler hani bu kadar olamaz diyor insan. Mücadele var ama ortada sonuç yok ve bence bunun sebebinde kalite etkili olsa da kaliteden çok öte problemler de var. Bence bizdeki sorun A ve B futbolcusunu aşan ve çok farklı bir noktaya gelen sorun. Ve o sorun 3-4 futbolcu gönderilip yerine gelen 3-4 futbolcuyla aşılacak gibi durmuyor.

Evet, söylediklerinize katilmakla beraber eklemek istiyorum; biz, Galatasaray camiasi olarak gecmisten günümüze nice zorluklar yasadik. Herkes hatirlar/bilir onlarca yil beklenen sampiyonlugu... bu yillar öyle kolay gecmedi; yöneticilerinden taraftarina, futbolcularindan teknik kadroya kadar herkes gerildi, üzüldü, nice karisik duygulara kapildi. Ancak, yine de pes etmediler; armanin pesini birakmadilar.

Bu söylediklerim "Gaz" niteliginde sözlerdir amenna, ancak yine de söylemem gerekirse "pes etmemeliyiz"; her zamankinden daha bir sarilmaliyiz birbirimize.

Evet, sorunun sanildigi gibi bir-iki futbolcunun gönderilmesi ve yerlerine daha iyilerinin alinmasiya giderilecek bir sorun olmadigini söylemek mümkün. Caminamiza birseyler oldu... eskiden böyle miydi? Belki siddet denilen, o istenmeyen eylemler, sözler daha bir basvurulan yöntemlerdi ama bu kadar da duyarsiz, duygusuz degildi sanki eskiden/eskiler? Istikrar önemlidir de basarisizligin oldugu yerde istikrar adina koltuga, cime, kulübeye sarilmak neyin nesidir? Bu olsa olsa, basarisizligin istikrari acisindan bir kuru inat ya da makam sevdaligidir...

Mesajinizi alintilayarak sarfetmis oldugum sözler ve beraberinde yöneltmis oldugum sorular sahsiniza degildir. Sizinle hem fikir oldugumu yani sizin gibi benim de fikrimin karisik oldugunu, sorunun aslinda ne oldugunu bilmeyen ama neyin/nelerin olmadigini bilen biri olarak az da olsa icimi dökmek istedim. Hos görüle insallah...

Son olarak; "bir Galatasaray var, Galatasaray'dan iceri" diyerek noktalayayim( üc nokta olarak ki devam ederiz belki)...

Hakan balta bu takımda stoper oynamalı gerekirse solbek ..ama öncelikle stoper oynamalı..Ve bence kewell veayhan kaptanla birlikte takımda kalması gereken 3 eskiden biridir..Evet sezon başından beri çok kızdım çok eleştiirdim kahroldum ama bu takımda her sezon aynı çizgide olan adamdı h. balta(bu sezon başı hariç)Milli takımın en iyilerindendi almanyada ve kapasitesini bu sezonbaşı hariç hep belli çizgide kullanmış sakatlığı az olan(bu sezon başı hariç) oyuncularımızdan..Bence kalmalı adam gibi bi takımla oda eski hakan olacaktır..

Ben bu sezon başından beri formsuz olduğunu kabul ediyorum..ama bu kötü saboteci savunma içinde böyle hatalar formsuz olan bi oyuncu için olabilir ama h. balta neill den sonra en ii defansımız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt