Cevap: #22 Hakan Kadir Balta
Bana yerlerini doldurabilecek birkaç tane yerli oyuncu say bakim. Saysan da bir sey fark etmez zaten hiçbiri onlar kadar katki yapamaz. Bir anlamda daha güzel olur çünkü takimda yine küfür edebileceginiz birkaç adam oynar. Ama bunlari Servet ve Hakan gittikten sonra anlayip benden özür dileyeceksiniz.
Sen kimsin ki senden özür dileyelim be adam?
Ben Galatasaray'ı düşünürüm.Bu adamlar iki buçuk senedir takıma katkı değil zarar vermekte.Böyle adamların da Galatasaray'da işi yoktur. Kabul edeceksiniz. Servet ve Hakan bu takımın oyuncusu değildir.
Servet ve Hakan Balta'dan iyi dolu oyuncu bulunur.Egemen,Ersan,Toraman,Serdar Kesimal,Serdar Aziz, Ceyhun Gülselam.Hatta ve hatta Bekir İrtegün.
Hakan Balta desen eldeki Çağlar Hakan'ı katlar,Malik Fathi var, Hasan Ali var,Gökhan Süzen var.Beğenmediğimiz Volkan Yaman bile onu katlar.
Ha herşeyi geçtim bu adamların karakterleri bu formayı taşıyacak kapasitede değil.En azından Servet'in. Şimdi körü körüne futbolcuları savunmayı bırakıp, sahada olanları, Servet'ib bitmek bilmeyen egosuna, harcanmasında emeği olduğu Skibbe, Rijkaard gibi değerlere, kaçırdığı adamlara, zerre oyun kurma bilgisi olmadığı halde bunu ısrarla denemesine bakacaksın .
Hakan Balta'nın gamsızlığına, hücuma çıkamamasına, buna rağmen inanılmaz bir şekilde boşalttığı alanlara ve en azından tek başına payı olduğu Karpaty maçına bakacaksın.
Demekki neymiş sırf haklı çıkayım diye bu tarz oyuncuları savunmayacaksın.Paşa paşa kabul edeceksin bunu.Haydi bakayım.