#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Bırak Galatasaray'ı, Türkiye'yi; bu adamın futbolcu olarak nitelendirilmesi, Dünya üzerindeki binlerce sporcuya hakarettir, yemin billah.

her milli takıma giden oyuncu iyi oyuncu değildir....zorunluk vardır cünkü Ülke Futbolunda Fazla solbek yetişmiyo

ben adnan polat mantığını söyledim kendi düşüncemi değil. adnan polat bu adamlar milli neden gönderelim demiyor mu kendi hep söylüyor.

news_manset_resim_3b_Insua003.jpg

Hakan yani bir insan soyismiyle bu kadar paralel bir futbol yaşam tarzı sergiler mi..Bir gün çık hocana de ki ben bilmiyorum ileri çıkmasını kademe yapmayı pas nasıl verilir geriden oyuna yardımcı nasıl olunur bilmiyorum beni Adıyammanspora kiralayın der..

Bir futbolcu 2 senedir formsuz,rezil bir futbol oynayıp büyük bir takımda oynarmı sorusuna en büyük cevap

Hakan balta milli takıma seçildi şaka gibi dalga geçiyorlar sanırım hagi ve hiddink hadi hiddink'i anlıyorum doğru düzgün maç izlemeden adam seçiyorsun hagi'ye ne demeli bütün gün birlikte antremanda maçlarda gözüne gözlük taksın hagi efendi görmüyorsa

newsmansetresimtxhakanb.jpg

Kanlar icinde oynadigin Euro2008 macinda gurur duyuyordum, simdi ise nefret ediyorum lan senden. Sporcu dedigin kendini nasil bu hale getirir.

surname - game uyumu...

O kadar kötü bir geri dörtlümüz var ki anlatamam.Balta ise kötününde kötüsü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt