#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

1 - Hakan Balta çok daha iyiydi Culio ve Stancu'dan. Yediğimiz golde Culio'nun hatası daha çok. Hakan Balta çizgiyi bozmamak ve forveti ofsayta düşürmek için doğru pozisyon aldı. Ancak arkadan gelen adam golü attı. Jack Rodwell -ki kendisi bir orta saha oyuncusu-, Arsenal maçında aynı şekilde bir pozisyonda defansın arkasına kaçan adamı takip etti. Spormax'in yorumcusu aynen şuna benzer bir şey dedi Rodwell için:

"Bu yaptığı koşu, Rodwell'in taktik olarak ne kadar bilgili olduğunun göstergesidir."

2 - Hakan yerini boş bıraktığı zaman tabi ki de Culio kademesine girecek. Bunda şaşırılacak bir şey yok. Futbol oynadın mı hayatında?

serhat türkel ingiltere den bildirdi, evet şimdi stüdyoya dönüyoruz

Hakan Balta elini indirecek koşacak ve o topa kafayı vurup kornere atacak. diğer adam da koşabilirdi o topa. Ortasahadan birinin gelmesi gerekmez miydi yardıma? Gerekirdi. Ama önce Hakan işini yapsın, indirsin kolunu atsın topa kendini. Yetersiz kalırsa nerdesin ortasaha deriz.

Hakan Balta elini indirecek koşacak ve o topa kafayı vurup kornere atacak. diğer adam da koşabilirdi o topa. Ortasahadan birinin gelmesi gerekmez miydi yardıma? Gerekirdi. Ama önce Hakan işini yapsın, indirsin kolunu atsın topa kendini. Yetersiz kalırsa nerdesin ortasaha deriz.

O pozisyonda hiçbir sol bek hiçbir şey yapamazdı. Jack Rodwell lazım oraya. ;)

Her pozisyonu saçma sapan şutlarıyla harcayan Stancu mu iyiydi Hakan'dan, yoksa ne yaptığı belli olmayan Culio mu?

Hakan Balta'nın yaptığı belli olan bir maç oldu mu hiç ? Neyse, ben futbol oynamamışım, ben futbol bilmiyorum, Balta en iyi sol bek, maçın yıldızıydı bugün. Mourinho istedi, gitmedi, Beşiktaş'a gitmek istiyor o da Almeida gibi.

Adminlerden rica ediyorum bu herifin IP'sini bana versinler.Bakın polis de olucam sorun yok yani yasal bir durum illegal değil.

O pozisyonda hiçbir sol bek hiçbir şey yapamazdı. Jack Rodwell lazım oraya. ;)

Arkadaşım sana futbol bil demiyorum beynini kullan diyorum. Hakan Balta kaleye daha yakın isim. Elini indirip koşmayınca ortasahadan kaleye daha uzak biri mi ışınlanacak oaraya? Hakan 'dan başka kimin o topa yetişme şansı var?

Evet Culio 'nun yada Stancu 'nun rakibi takip etmemesi var ama Hakan müdahale yapmaya çalışsa ve 2 'ye 1 oynayıp Hakan 'ı oyundan düşürseler o zaman anlarım dediğini.

Hakan kendi tuttuğu adamın olup olmadığını bilmeden elini kaldırıyor ve yetişemiyor. Kendi marke ettiği adam da olsa gol olacaktı. Hakan net hatalı.

Beyin olmayan adama beynini kullan demeniz gereksiz olmuş.Bırakın kendi kendine cirit atsın iplemezseniz gider .

Cana bunu çok fena dövecek ikidir dikkatimi çekiyor gene azarı bastı yapacağın işin taa diye :D zaten yenilen ilk golde direkt yüzde yüz hatası var zarar herif.

kim ne derse desin hakanda ki oyun zekası çok yüksek harbiden. Eğer bu kadar hantal olmasaydı çevik olabilseydi bu adam büyük liglerde oynayabilecek bir adam tabi sol bek olarak değil Ama yinede ayarım buna vurdumduymazlığı çileden çıakrıyor adamı.

adam sanki 37 yasinda, o kadar zorlaniyor ki, yoruluyor ki.

60 dk larda sanki denizden cikmis gibi islak oluyor.

bi calim yedi mi, adam hakani bi gecti mi, abuk sabuk seyler yapiyor hakan, dedigim gibi sanki 37 yasinda, ibrahim bile bu kadaz zorlanmiyor yahu

oysa pas konusunda hakani fena bulmuyorum, kafasini kaldirip, ayagina güzel pas atiyor yeri geldiginde

keske daha hareketli biri olsaydi ama neyse

caglar bi iylesse, garanti oynar, sakatlanmazsa tabi.

hakan da güzel bir yedek olur

Kiymetini bilin arkadaslar en azindan Caglar sol bek icin yeterli performansi gosterebilirse ,elimizde orta saha icin bir alternatif olur.Yeter ki su Sarp 18'e giremesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt