#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Defansif olarak yine surunerek maci bitirdi, butun mac yerlerdeydi. Kademe nedir unutmus. Biraz zayiflamis gibi gordum

Böyle adamlar oldugu sürece Hiddink'in istedigi kontröllü futbol falan oynamak hikaye. Adamlar o kadar yetenekliki, hic yoktan pozisyon yaratabiliyorlar.

Rijkaard'in sitemi, Hiddink'in sistemi, Hagi'nin sistemi diye kafa yormaya gerek; Hakan her türlü sisteme uygun bir sol bek.

Bu adamin defansini hic begenmiyorum, ofansi yok sayilir zatende, defansif olarak cok gücsüz, ruhsuz, akilsiz biri olarak görüyorum hemen hemen tüm maclarda.

Öyle bir adam ki ;

Nereden baksan tutarsızlık.

Bu adamın atletik özellikleri Stephen Hawking'den bile kötü. Sıçrarken 200 kg çekiyor gibi 5cm zor yükseliyor.

Ofansif açıdan 0 ,defansif açıdan (-) lerde ama hem Galatasaray da hem milli takımda banko oynuyor :o

Abi almayin iste bu adami artik milli takima ya. Mactan önce belliydi zaten yine bir hata yapacagi. Bunu ben bile görüyorsam, teknik ekip niye göremiyor. :o

bu adam galatasaray'ı kafasında bitirmiş.

kimden dolayı soğudu, kimlere kıl olduğu bilmiyorum. milli takımda köpek gibi koşturup, bütün maç bindirmeler yapmasının başka açıklaması yok.

gönderilsin. iki taraf da rahat etsin.

Hala hayattami :mad::mad::mad:

yakışıklı yha fiziği fln süper hahahahahha
acd5c08605196c37302aeb8b880b128b.gif

3Photoshop__005365_.jpg

Hakan'ın durumu daha iyi anlatılabilirmi ? Bu bir aşağılama falan değil sakın. Mevcut durumunun sanat ile dile getirilmesi.

Yukarıdaki resmi doğrulattı gene.

Serdar Burak bu haliyle sol bek oynasa daha iyi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt