#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Bence Arda'dan daha teknik.

Takımın yıldızı denilebilir bir bakıma.

Katılıyorum sonuçta arkasında Xavi-İniesta ikilisiyle bi Messi kadar oynayabilir bence. Hem stoper-hem sol bek oynar Barca'da. Ayrıca teknik özellikleri sebebiyle ileri 3'lünün sağı ve solunda oynayabilir.

Haktan'ı şu konudan ihraç edin ya da banlayın mümkünse, baydı.

Katılıyorum sonuçta arkasında Xavi-İniesta ikilisiyle bi Messi kadar oynayabilir bence. Hem stoper-hem sol bek hem de teknik özellikleri sebebiyle ileri 3'lünün sağı ve solunda oynayabilir.

Bence pedronun yerinde daha iyi oynar, messiyi kesemez ama pedroyu kesebilir. İçeri çok iyi giriyor, ve iyi adam eksiltiyor

Bale'in yerine niye düşünmüyorlar bu adamı?

Not:Sonunda içtiğinin aynısını buldum beyler

Baltaya alternatif çıktı, Çağlarda onla rekabet edebilecek kadar kötü.

Bu arada Haktan forumdan daha önce banlanmış, SST taklidi yapmaya çalışan biri bence.

Bu adam bize ilk geldiğinde nasıldı..Şimdi nasıl..İnşAllah düzelecek bu yıl FT ile.

yolu acik olsun gidebilir

Hasan Ali midir nedir insallah o tarz gelir de millet hakli oldugumu anlar. O gün benimle dalga geçtiginiz için hepiminizden birer özür bekleyecegim.

Haktan'ın odasında Balta'nın çıplak pozları falan var sanırım.

Hakan'ı bu sezon oynatmadan önce bir takım testlere tabi tutmak lazım...... Yoksa sol-back zede diye sıfatlanacağımız bir sezon geçiririz.

görünen o ki kalacak bence stoperde görev vermeliyiz temposu berbat sol bekte güçlü biri lazım bize stoperde oynadığı zamanlar iyi maçlar çıkardı top tekniği servete göre iyi baltanın

Hakan balta nefretim inanılmaz boyutlarda.

Önümüzdeki sezon iyi oynasada zerre değişmiyecek bu.

Geçen sezon yaptıklarını kabullenmem,unutmam,affetmem mümkün değil.

Takıma tek başına kaybettirdiği prestij ve maddiyat az buz değil ve bunları yetersizliği yüzünden değil,vurdumduymazlığı yüzünden yapmış olması suçunu daha da arttırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt