#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Devre arasında o belgeye baba bir transfer lazım...

Rieraya çok krtik 2,3 top attı. Ayrıca ilk yarıda solda biri çalım attı rieara sandım meğer baltamış şaşırdım.

Dakika 33'te soldan bindirme yaptı, hemen ardından Riera soldan çizgiye inme fırsatı buldu. İlk organize ataktı. Daha sık çıkması lazım hücuma.

Ortasahaya destek vermeye başladı bu da bir gelişme Balta için.*

40 yılda bir iyi bir maç çıkardı, yazmadan geçemedim.

Çok şaşırdım.

Hakan Balta söz konusu olduğunda bu performans bende Gareth Bale etkisi yarattı bende. :)

Geçen seneye göre cidden çok iyi, hala yeterli değil tabi ama kendi standartında iyi.

40 yılda bir iyi bir maç çıkardı, yazmadan geçemedim.

Çok şaşırdım.
Riera ile stili değiştirsin çok karıştırdım. Rieraya iyi paslar attı. Hep şu çizgide gitsin yine iyidir. Yeterki geçenseneki performansa dönmesin.. Ne yapalım Türkiyede sol bek oyuncusuda yok..

Hakan Balta iyi sinyaller vermeye başladı hadi bakalım inşallah performansı düşmez :)

Yazık Hakan iyi oynadı diyenler var. Sonra Galatasaray puan kaybedince çıldıranlar var. Aynı insanlar.

Ya Galatasaray Bank Asya kalitesinde ve Hakan üstün bir oyuncu ve bugün ki maçta sıyrıldı iyi göründü ya da; Hakan Bank Asya kalitesinde ve Galatasaray üstün bir takım ve bugün rezaletti. Bunu anladığımız zaman futboldan da anlarız zaten.

Hakan'ı savunanlarla ve beğenenlerle konuşmak İŞKENCE.

Gecen sezon yürüyecek hali bile yoktu, Terim yavas yavas Hakan'i adam etmeye baslamis.

Kötü oynamadı fakat bir iki pozisyon hatası var ki Ujfalusi sayesinde başlamadan bitti.

geçen seneye göre oldukça diri.

rieranın savunma yönüde bunda etken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt