#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Aslinda ulastirmak istedigim mesaj "Hakan'in performansini sigara etkilemez" di. Berbatov, Tugay gibi adamlar icse de icmesede farketmiyor cok oyle 90 dakika kosarak oynamiyorlar. Sabri icse farkeder mesela.. Hakan da sol beklerin Berbatov'u iste :) Al topu sola don, sol acik marke altindaysa forvetin gogsune hafif havadan birak, hep ayni, bir kere saga dondugunu gostersin biri bana. Artisi kademeyi iyi beceriyor.

Aslinda ulastirmak istedigim mesaj "Hakan'in performansini sigara etkilemez" di. Berbatov, Tugay gibi adamlar icse de icmesede farketmiyor cok oyle 90 dakika kosarak oynamiyorlar. Sabri icse farkeder mesela.. Hakan da sol beklerin Berbatov'u iste :) Al topu sola don, sol acik marke altindaysa forvetin gogsune hafif havadan birak, hep ayni, bir kere saga dondugunu gostersin biri bana. Artisi kademeyi iyi beceriyor.

zoolander gibi

Ingiliz arkadas soylemisti yalansa yalandir. Gerci fotosunu gormustum, ayrica Berbatov'un Macheda'nin Messi'nin neredeyse cogu yildiz futbolcunun sigara icerken fotosu var. Tugay icin hep cok icer demislerdi ama orasi ayri.

Diğerlerini bilmemde Messi'ninki sigara değildi.Bir blog fotoğrafın büyük ve net halini paylaşmıştı.Çubuk kraker gibi birşeydi.

Kesinlikle gelisme var Hakan´da. Bu seneki performansini begeniyorum. Caglar´dan kat be kat iyi.

bugün 10 tane bindirme yapmis, el ile tutunur bir sey yok ortada. onun tarafindan eskisehir zaten hic atak gelistirmedi. bana kimse hakan balta yi övmesin. bu hafta yatirmaz ise, hafta ya yatirir. saatli bomba gibi adam. nezaman ne yapacagi belli degil. hos, gerci diger defans oyunculari da ayni bknz. zan, servet, sabri, caglar.

gecen hafta karabük den sol tarafimizdan gol yedik. adam elini kolunu sallaya sallaya geldi, sacma sapan bir sut atti ve gol oldu. ayrica balta da teknik sifir, bindirmeler sifir, hücuma katki desen yine sifir! alternatifsizlik den yedek oturacak ise kalsin derim, ama devre arasi mutlaka takviye sart ilk 11 icin!

Dünkü maçın en çok çalışan isimleri arasındaydı kanatimce. Yıllar sonra formda bir Hakan Balta izlemek hoştu umarım böyle devam eder.

Gelişim gösteren iki şeyi var;

1- İstekli olması

2- Aklını kullanması

Hakkını yemeye gerek yok gözle görülür bir iyileşme gösteriyor ama kendisi için gösteriyor bu iyileşmeyi.Şampiyonluğu yada Avrupa da başarı hedefleyen takımların bekleri bu çizgide olursa sonuç hüsran olur.

Her maç iyiye gidiyor

Geçen sene sık yaptığı defans hataları azalıyor

Kademeye giriyor vs.

Fizik olarak daha iyi olmalı

Güçlenmeli biraz

Tekniği iyi bir oyuncu zaten

dün gercekten iyidi begendim. ama dün kötü oynayan oyuncu yoktu zaten.. birtek emre colak kötüydü oda heycandandir kesin :)

Hiç top kaybı yapmadı heralde. İnşallah böyle devam eder çünkü yerine oynayacak olan Çağlar'dan bize hayır gelmez :o

Hala yeterli değil aslında. Neyse en azından göğsüyle topu uzaklaştırmaya çalışmıyor. :asd:

Ne derseniz deyin bu adamdan bek olmaz, hız, teknik, orta, mücadele hiçbiri yok.

Ben yine beğenmedim ama geçen seneye göre düzelmiş biraz daha. Yine de ekstra bir katkısı yok oyuna.

Üstüne koyarak gidiyor

Hücumda biraz daha aktif olmalı

Geçen sene ile kıyaslanamaz.Çok iyi değil ama geçen seneye oranla bariz daha iyi.

Geçen seneye göre gayet iyi.

iyi oynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt