#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Musleranin kurtarisinda (birinci yaridaki) hatasi var gibi geldi bana.Adamini kacirdi.

yazik be 90 dakikada 5 kez topla bulusan adama iyi oynadi diyebiliyorsunuz

sadece 1 hata ile tamamladi maci cunku sol kanadimiz soyle idi

sol bek engin

sol hayalet balta

sol acik riera

Rakipler hep sağ kanatlarından yani bizim sol bekimizden yükleniyor.

---bana göre gayet iyi gidiyor...heralde abidal gibi falan sol bek istiyosunuz...takımda en fazla koşan oyuncular arasında bu sefer de önündeki riera cok kötü oynuyor

geçen seneye göre farkı var. yinede yetersiz kalıyor. en erken devre arası en geç sezon sonu yüksek kalitede bir sol bek alsak fena olmaz.

Eger gol yedirmiyorsa, ben kendi adıma bu adamdan memnunum. Bazı seyleri zorlamanın anlamı yok. Adamın limiti bu.

1. dakikada 1 kere sıfıra inip orta kesti bu da bir başarı geçen seneki Balta 'ya göre.

Sabri'ye yapılan aşırı haksız ve sert tepki bir gün olsun bakın bir gün olsun Hakan'a yapılsaydı, şuan daha iyi bir sol bekimiz vardı.

Hakan Ünsal'dan sonra bu bölgeye doğru düzgün birini oturtamadık. Genç alternatiflere yönelmek lazım piyasadaki,bir tanesini tuttururuz. Hakan Balta benim gözümde sol bek yedeği,bir de sol bek yedeğinin yedeği var bizde ama henüz bir sol bekimiz yok.

Sabri'deki dinamizm bunda, bundaki teknik de Sabri'de olsa ohooo Şampiyonlar Ligi şampiyonuyduk.

Bu sezonki performansini begeniyorum Hakan´in. Toparlandi gercekten.

Şimdi portaldaki Milli Takım haberindeki resimde dikkatimi çekti bu adamın Milli Takımda yüzü gülüyor ne hikmet ise Galatasaray'da hep somurtkan bir yüz ifadesi var.

Ya memnun değil takımdan yada Galatasaraylı değil ve bu takımda oynamak istemiyor?

Geçen gün Ankaragücü maçında tribündeydim ve maç sonunda Hakan Balta tek başına soyunma odasına dogru gidiyordu herkes neşeli ama Hakan yine somurtkandı garip.

Sizce ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?

Hakan'in Galatasarayligi tartisilir çunku net bir bilgimiz yok hangi takimi tuttugunda ama profesyonel oyuncudur, yani isterse bjk'li olsun, bizim formanin altinda ter dokturuyorsa, mucadele ve hirs varsa, bizim oyuncumuzdur

Arada bir oyuncular durgun olabiliyor ama ben son izledigim maçlarda gol sevinçlerinde Balta'nin neseli oldugunu gordum ama bu bir gerçekki milli takimda daha bir istikrarli oynuyo ve biraz daha guler yuzlu

Hakan Kadir Balta Manisaspor'da oynarken de Galatasaray'lı olmasından dolayı Galatasaray maçlarında oynamadığı söylentileri vardı. Ben bu seneki Hakan Balta'dan pek şikayetçi de değilim açıkcası.

Geçen sezonun en kötü oyuncusu anketinde birinci sırada gelen bir oyuncu, bu sezon kendini iyi toparladı. Beklemiyordum açıkçası umarım böyle devam eder.

Hakan Kadir Balta Manisaspor'da oynarken de Galatasaray'lı olmasından dolayı Galatasaray maçlarında oynamadığı söylentileri vardı. Ben bu seneki Hakan Balta'dan pek şikayetçi de değilim açıkcası.
küçükken bjkliymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt