#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Hakan Balta sol bek oynasın, stoper falan değil.

Bakmayın siz, kötü futbolcu değil. Ona kadar daha neler var. :)

+1905

O golde Gökhan'a ne kadar küfrettiğimi bi ben bilirim bi de Allah bilir. Asıl hatayı Servet yaptı, ama GG nerde?

zaten gökhan gönülü sağbek oynatmak büyük hata, o adamı oynatacaksan sağ açık oynatacaksın. bek olarak faciadır gökhan bana göre

Tek istediğim bu performansını düşürmemesi,bu sene böyle devam et fazlasını beklemiyorum zaten.

Bu sene idare eder ama Servet'in kesinlikle oynamaması lazım

Bence kendisini toparladi.Dün aksam rakibi Boateng-Müller ikilisiydi,ondarin karsisinda hangi sol bekler kötü oynadi,saysan bitmez.

En azindan defansif anlamda yine güven veriyor,top kapiyor,ters kademelere giriyor felan filan...

Kafamı kurcalayan bir soru var. Bu arkadaş neden Rijkaard ve Hagi varken iyi değildi ? Skibbe, Bülent Korkmaz, Rijkaard, Hagi ve Bülent Ünder. Hepsi Hakan'ı oynattı. İnsua geldi, gene de kötü oynamasına rağmen Hakan ilk 11'de oynadı. Bunca şeye rağmen Hakan'ın genel performansı vasattı. Şimdi de mükemmel değil ama geçtiğimiz sezonki futboluna göre iyi sayılır. İyi oynaması için illaha Fatih Terim'in mi olması lazım ? :) :sopa:

Kafamı kurcalayan bir soru var. Bu arkadaş neden Rijkaard ve Hagi varken iyi değildi ? Skibbe, Rijkaard, Hagi ve Bülent Ünder. Hepsi Hakan'ı oynattı. İnsua geldi, gene de kötü oynamasına rağmen Hakan ilk 11'de oynadı. Bunca şeye rağmen Hakan'ın genel performansı vasattı. Şimdi de mükemmel değil ama geçtiğimiz sezonki futboluna göre iyi sayılır. İyi oynaması için illaha Fatih Terim'in mi olması lazım ? :) :sopa:

Çağlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.Kötünün iyisi.

Kafamı kurcalayan bir soru var. Bu arkadaş neden Rijkaard ve Hagi varken iyi değildi ? Skibbe, Bülent Korkmaz, Rijkaard, Hagi ve Bülent Ünder. Hepsi Hakan'ı oynattı. İnsua geldi, gene de kötü oynamasına rağmen Hakan ilk 11'de oynadı. Bunca şeye rağmen Hakan'ın genel performansı vasattı. Şimdi de mükemmel değil ama geçtiğimiz sezonki futboluna göre iyi sayılır. İyi oynaması için illaha Fatih Terim'in mi olması lazım ? :) :sopa:

Bülent,Hagi,Ünder ve Skibbe zaaten iyi teknik adamlar degillerdi.

Rijkaard dönemine bakarsak,iyi maclar oynadigi vardi.

Hakan da Çağlar da eski takımlarındayken çok iyi futbolculardı.

Zaten transferin genel sebeplerinden bir tanesidir bu :o

Bizim sol bek uğursuz.

Fatih hocanın gelişiyle Hakan Balta'nın performansının artacağına inancım tamdı.Milli maçta sahada sırıtmayan ender oyuncularımızdan biriydi.Bir de güzel gol attı.hep böyle devam Hakan.Bu ülkenin kanayan yarası solbek sıkıntısı.Bari sen istikrarını kaybetme..

Galatasaray'da genel kanının aksine düşündüğüm nadir futbolculardan biri de bu arkadaştır, iyidir.

Bülent,Hagi,Ünder ve Skibbe zaaten iyi teknik adamlar degillerdi.

Rijkaard dönemine bakarsak,iyi maclar oynadigi vardi.

Skibbe iyi hocaydı bana göre. Göze hoş gelen futbol oynattırıyordu. Hakan'ın performansı ise Kalli döneminden beri inişli çıkışlı.

Barış-Mustafa gittiğine göre şansına küs Hakan bu taraftar sevecek eleman arıyor.Oda sen oluyorsun:D

P.S. : Skibbe çok iyi hoca.

Skibbe iyi hocaydı bana göre. Göze hoş gelen futbol oynattırıyordu. Hakan'ın performansı ise Kalli döneminden beri inişli çıkışlı.

O göze hos gelen futbolunu Lincoln,Arda,Baros ve Kewell sayesinde gördük.

Skibbe adam degil ;).

Bi biyikli,killi Ahmet isimli türk antrenör onun gibi her sene sezonun ikinci yarisinda takimini biraksa adami elestire elestire gebertirdiniz.

O göze hos gelen futbolunu Lincoln,Arda,Baros ve Kewell sayesinde gördük.

Skibbe adam degil ;).

Bi biyikli,killi Ahmet isimli türk antrenör onun gibi her sene sezonun ikinci yarisinda takimini "skib" biraksa adami elestire elestire gebertirdiniz.
HEEE adam değil son 5 senede bize adam gibi top oynatan tek adam.

Geçen sene çok kötü oynuyordu.Bu sene kötü oynuyor.

Zaten bek olacak özelliklerde kendisinde yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt