#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Son birkaç maçtır baya iyi.Böyle devam etmesi dileğiyle. :D

4-5 haftadır istikrarlı bir şekilde her maç üstüne koyarak gidiyor,nazar değmez inşallah.

Gerçekten üstüne katarak devam ediyor. Bir pozisyonda adamı kaçırmıştı, arkasından koşup tekrar topu aldığını görünce acayip şaşırdım.

Böyle oynadığı sürece sol bekte sıkıntı çekmeyiz. Takımın bence en iyilerindendi. Fatih Terim faktörümü yoksa başka bir faktör mü devreye girdi bilmem ama son iki sezona göre bu sene çok iyi.

en kötü performansın böyle olsun nan :D

Zaten sol bek sıkıntısı olan bu ligde bu performansla devam ettiği taktirde sol bek sıkıntısı filan yaşamayız. Gecen senenin cok üstünde bir performans sergiliyor, bunun da üstüne cıkabilir daha. Helal olsun Hakan Balta.

Bu gün gayet iyiydi. Allah nazardan saklasın...

Hakan'daki gelişmeyi görmemek için kör olmak lazım. Vallahi çok şaşırdım, çok soğukkanlı, özgüvenle oynamaya başladı. Balta'yı yonttuğu için FT'ye bir kez daha saygı duydum.

Maşallah diyelim

Üstüne koyarak devam

aferin balta, iyiydin yine köftehor, bişey olucaksın sende, bişey olucaksın... :yenieek:

:016: aklım 2008 de kalmıştı.performansıda orda!portekiz maçında ronaldoyu durduran,2 kez ters kademeye giren adamdı la bu !iyi şükürler olsun!:016:

ebouenin penaltı pozisyonundaki o süper pası attı ya daha bişey demiyorum bu adama.

masallah masallah... böyle devam bu yaz tek derdim sendin tükürdügümü yaliyorum ve tükürügüm tadi bi hos oldu...

bi baltaya sap oldu diyonuz yani.

sigara zamları onu olumlu etkiledi.

böyle devam hakan.

bence gene rezaletti

onundeki adama carptirip ya kaybettigi yada atagi heba ettigi pozisyonlardan golden gate koprusu yaparsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt