#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Balta iyiydi. Özgüvenini geri kazanan oyuncular, takıma daha faydalı olacaktır.

Son 3-4 maçtır iyi. Özellikle ofansif yönden önemli katkıları olmaya başladı. Özgüven meselesini halletmiş gözüküyor. Umarım daha da iyi olur.

Hakan birçoğumuzun tükürdüğünü yalatıyor bence. Ben en başta olmak üzere. Helal olsun. Kendine güvenli bir şekilde oynamaya başladı. Ama bunun en büyük sebeplerinden birisi artık orta sahanın çok dirençli olması. Maşallah takımda herkes birbirinin arkasını kollar olmuş durumda.

valla dün mükemmeldi MAŞALLAH Allah bozmasın böyle devam hakan:animation:

Bu sezon çok iyi maçlar çıkarıyor nazar değmesin :tiphat:

Gerçekten bu sezon çok iyi gidiyor. Allah nazarlardan korusun. aynen devam koçum :D

Dün defası inanılmaz toparladı.

Böyle devam balta..

vay be bu kadar toparlayacağın aklımın ucundan geçmezdı üstüne koya koya devam et aslanım.

Toparlanmasının en önemli sebebi Arda'nın gitmiş olması, önünde ki koridor bomboş değil artık, Arda sürekli sol kanadı bırakıp serbest oynadığından yalnız kalıyordu

Terim´in oldugu yerde Hakan´in kötü oynamasini beklemiyordum zaten. Toparlanacagini biliyordum.

Biz Hakan Balta iyidir derken sürekli laf söylüyorlardı.Serdar abi de aynı şeyi söylüyordu.Gördük sonunda bizi yanıltmadı...

Hakan Balta'ya zaten laf atmadım hiç.

İyi oyuncu olduğunu savunup durdum.

Bizi yanıltmadı sağolsun.Eboue'ye attığı pas harikaydı dün.

Hakan ın futbolculuğundan hiç şüphe etmeyen ben bile son 2 sezonki performans(!!!) ıyla artık tiksinmiştim kendisinden...

Adamın özel hayatında yaşadığı sorunlar biliniyordu,fizik ve mental tükenmişlik maçlar sırasında yüz ifadesine ve vücut diline -Ekranlarda bile- öylesine yansıyordu ki;görmemek için ''Total Hazret'' olmak gerekiyordu!...

F.Rijkaard ''Körün taşı bellediği gibi'' sakat ve cezalı olmadığı her durumda sahaya sürerek adamın kariyerini bitme noktasına getirmişti...Meşhur Karpaty maçlarında filan böylesine dağılmış bir adam yerine Emre Çolak gibi hiç olmayacak birini bile oynatsa daha faydalı olurdu...

Şimdi Rijkaard Havarilerinin önde gelenlerinden biri ''E ama Rijkaard profesyoneldi,çalıştığı adamlarda profesyonelce davranmalıydı'' demeden cevabını vereyim;İnsan her yerde insandır,profesyonellerinde psikolojik sorunları olur ve içinde bulunduğu üst düzey yarışmacı ortam nedeniyle sıradan insanlardan daha ağır etkilenebilir...Böyle durumları farkedip gerekli önlemleri alan T.D. ler ''Profesyonel lider'' ünvanını alır...Bunu yapamayanlar da ''Total Hazret'' Apoletiyle Arabistan yarımadasında ''Total'' takılır...

Hakanın son maçlardaki performansı ''Maaşallah'' lık,sahada ne yaptığını en iyi bilen oyunculardan,umarım sezon boyunca bu çizgisi düşmezde piyasadaki solbek yokluğunda önceki 2 sezonu unutturur...

Yukarda birisi performans artışını Arda nın gidişine bağlamış ki,Riera şu haliyle takımın en zayıf halkası iken fena halde yanılmış...Keita gibi hücumda etkili ve defansa da yardımcı bir kanat oyuncusu ile oynuyor olması lazım bu görüşün haklılık kazanabilmesi için...

Bu adamın provokasyonlarını ne kadar daha çekicez bakalım.

Biz Hakan Balta iyidir derken sürekli laf söylüyorlardı.Serdar abi de aynı şeyi söylüyordu.Gördük sonunda bizi yanıltmadı...
Benim hatırladığım ben de dahil çoğu kişi kötü futbolcu olduğunu söylemedi ama rezil oynuyordu birçok maçta yakmıştı bizi bu da bir gerçek.

Aslan parçası gibi adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt