#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Eski Hakan'dan görüntüler izletti.

Hakan Balta sadece geçen seneye göre mücadalesini arttırdı. Her hafta numunelik 1 tane orta açıp rölantide oynuyordu. Bugün geçmişe döndü.

su maclarda isi en kolay olan adamlar bekler

uzerlerinde baski yok onleri surekli bir noktaya kaddar bos cunku rakip baski olmadan rakip sahadalar zaten

o noktaadan sonra hic bir cacik yapamamak icin ancak sabri ve balta kadar beceriksiz olmak lazim

onlarda tam okadar beceriksizler

10 mac iyi bi mac kotu oynayanla 1 mac iyi 10 mac kotu oynayana ayni gozle bakamam:)

gerci olay kotu oynamakta degil

bu adam iyi oynasada olmaz

olamaz yani

fiziksel olarak imkansiz

adamin kafasi dondukten sonra vucudunun donmesi icin ezan okunuyor

aynen bu rezil futbolculardan kurtulmak için türk oyuncu olmaması lazım. bunun içinde yabancı sınırlamasının kalkması lazım.

bazıları der ya hani türk oyuncu takımı için kendini parçalar. yok efendim bu spor belli bi sistemin düzenin işleyişin olacak. Barça oyuncuları gaz ile bi yere gelmiyolar. oraya fransızınıda koysan ispanyanın en büyük düşmanı katalanıydı ingiliziydi iskoçuydu kimi koyarsan koy yine takım oynuyo, yok ben türküm GS için kendimi parçalarım işi 1990'larda kaldı artık.

öyle bi oyuncu var: Sabri soruyorum bu adam niye GS'da?

hakan harici çağlar insua orhan ferhatlarıda gördü bu takım arkadaşlar ilk puan kaybettiğimizde saldırmaya hazırsınız

İnsua, Orhan ve Ferhat Hakan 'dan iyi. Geçen hafta Bursa maçında da beğenmedim ben.

Bu adam kanat oyuncusu olamaz. Ne raket gibi bir ayagı var, ne kavisli sert ortalar acabiliyo, ne baska birsey. Sahada geziniyor, arada bir rakibi durduruyor, nadirde olsa ters kademeye giriyor, birde rakiplere top carptırıp takıma tac kazandırıyor. Bunun ileri geri bindirmeleri nerede? Geriden ceza sahasına muz gibi ortaları nerde? Jacques Momha'yı begenmiyodunuz. Bedavaydı adam :asd:

arkadas antalya geriye cekilmis kontra bile yapacak hali yok sen yuruyerek orta sahayi geciyorsun onunde basan biri yok

kaldi 25 metre

arkadas orta sahayla bi alis veris yap iceri gir selcukla paslas yer degistir maca bir iki

senin bosalttigin yere dalsin o oyunu acin

25 metre arkadas ya

orada bi pas yap bi olay yarat

napiyorsun arkadas 90 dakika napiyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

10 kere topla bulusup mac bitiriyor adam

sabrininde bundan bi farki yok yani o da ayni

bu adamlar bek oldugu surece bu takimin opsiyonlari sinirlidir

adama yine 2 sayfa negatif seyler yazilmis. daha ne yapacak acaba ? fatih terimde beklerin yari sahayi gecmesi yasak, ne bekliyordunuz ?

Bu adam kanat oyuncusu olamaz. Ne raket gibi bir ayagı var, ne kavisli sert ortalar acabiliyo, ne baska birsey. Sahada geziniyor, arada bir rakibi durduruyor, nadirde olsa ters kademeye giriyor, birde rakiplere top carptırıp takıma tac kazandırıyor. Bunun ileri geri bindirmeleri nerede? Geriden ceza sahasına muz gibi ortaları nerde? Jacques Momha'yı begenmiyodunuz. Bedavaydı adam :asd:

kulaklari cinlasin Momha reisin, cok sakatlaniyordu. :o

ofans 0, sol bek olmayınca Riera'da güme gitti.

Top Hakan'a geliyor bekliyor ve yavaşça pas veriyor uyuz oluyorum.Adamlar 11 kişi defans yapıyor hala hücüma çıkmıyor.

Hakan Balta kendisine gelen çoğu topu ileri şişirdi. Önceki haftalarda daha çok ayağa pas yapıyordu.

Son haftalarda ki yükselen form grafigine dünkü maçla birlikte dur dedi. Dün kötüydü umarım ilerleyen haftalarda yeniden 1 hafta önceki gibi oynar.

Dün rezalete yakın oynadı.Hemen övdük ya sal kendini.

Yıllardır takımımda görmek istediğim İvan De Souza gene ders verdi kendisine. Geçen senelere oranla oyununu dengelesede YETERSİZ.

Yediğimiz ikinci golde bariz hatası var. Form grafiği bi anda düştü bu adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt