Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.053
- 3.760
- 1.778
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta
Önünde oynayan adam kadar rezil değil sanki..
Önünde oynayan adam kadar rezil değil sanki..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine çok kötüydü.
Abi kötü biraz hafif kalmıyormu? Ben sahada hiç göremedim desem yeriydi. Hele Antalya maçında ilk 18 de yok sandım. Var sen gerisini hesap et.
Abi kötü biraz hafif kalmıyormu? Ben sahada hiç göremedim desem yeriydi. Hele Antalya maçında ilk 18 de yok sandım. Var sen gerisini hesap et.
Kimse bir şey yazmamış ama bence bu gün neredeyse kusursuzdu. Bu maç sırf Hakan'ı takip ettim, bariz bir şekilde gelişim gösteriyor.
Kimse bir şey yazmamış ama bence bu gün neredeyse kusursuzdu. Bu maç sırf Hakan'ı takip ettim, bariz bir şekilde gelişim gösteriyor.
Saçını kestirirse Hasan Ali 'yi mutlaka alalım .

Yapma Adem ya Ömer Şişmanoğlu 'nun bir kafa topu var o kadar basit orta açtırıyor ki her maç aynı. Nasıl kusursuzluk bu? 2 tane orta açtı ayağının ucuyla bu büyük olay gerçi balta için.
Hasan Ali heralde 1 düzine falan orta kesti hepsi de sert ve isabetli ortalar. Saçını kestirirse Hasan Ali 'yi mutlaka alalım hiç kötü oynadığını görmedim.