#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

bravo balta yine sol kanadı açtın adamlara rakip atağa geliyor sen bizim stoperlerin arasında saklanıyon toptan kaçıyorsun adamlar elini kolunu sallaya sallaya geliyor kesiyor ortayı

bravo balta yine sol kanadı açtın adamlara rakip atağa geliyor sen bizim stoperlerin arasında saklanıyon toptan kaçıyorsun adamlar elini kolunu sallaya sallaya geliyor kesiyor ortayı

peki ortaları kesen kim maçı dikkatli izlediysen tüm sağ kanat ortalarını erhan güven kesti riera nerde orda???? hakan balta sürekli 2ye 1 kaldı bu durumda ben baltayı değil rierayı suçlarım

80 kilosunun 74'ü kasesinde olan biri değil de eboue gibi daha atletik biri lazım sol beke, rakibin sağ beki piknik yapacaktı çimlerde utanmasa. İnsan biraz bindirme yapar arkadaş biraz rahatsız eder rakip defansı.

iyi oynadı.sezarın hakkı sezara.geri dörtlümüz iyidi gerçekten.

kafa toplarındada gayet iyi bugün yazıyordu

Sol koridor'umuz bombos adamlardan kurulu riera,balta

bu balta' nasıl futbolcu olmus yahu antep'in sol beki (ivan de souza) bizimkinden iyiyse ben utanırım arkadas.

Bu adam iyi oynadı ise Eboue ne yaptı acaba?

Ya bırak Eboue'yi Bjk'deki İsmail kadar oynasa yine yeter

Bu adam iyi oynadı ise Eboue ne yaptı acaba?

Ya bırak Eboue'yi Bjk'deki İsmail kadar oynasa yine yeter

Balta ile Eboue kiyaslanamaz gøzumde.

Ne de olsa 6-7 yil Premier ligde Arsenal gibi takimin sag beki.

Balta yine iyiydi bugun. Ben begendim. Hele o nduka'nin pozisyonunda girmese Adam direk yuvarlayacakti. Iyi oynadi eskiye nazaran

Fena değildi.

riera gibi leş bi adam önünde olmasına rağmen yine iyiydi,demek podolski olsaydı vay vay vay..

Iyiydi.

Baya istekli zaten belli oluyor.

İlk yarı sağ taraftan çok geldiler ama 2.yarı bindirmeleri falan iyiydi.

İlk yarı sana boğazı patlayana kadar küfreden biri vardı ya Hakan, itiraf ediyorum o bendim.

Önünde Riera gamsızı bile varken solda vaziyeti durumu iyi gidiyor vesselam.

RE-ZA-LET

İyi diyenler hangi maçı izledi adamlar koridor yaptı solumuzu. Bammmm diye ileri şişirmekten başka bişey yapamadı topları. Kesinlikle bu senenin en kötü performanslarından birini gösterdi

RE-ZA-LET

İyi diyenler hangi maçı izledi adamlar koridor yaptı solumuzu. Bammmm diye ileri şişirmekten başka bişey yapamadı topları. Kesinlikle bu senenin en kötü performanslarından birini gösterdi

son maçtaki bütün hataları rieradan kaynaklandı yoksa gözle görülür fazla hata yapmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt