#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Arda gibi kendini kasma gereği duymadı. Birkaç defa ileri çıktı, kademeye daha çok ağırlık verdi.

Şu aralar eski Balta'dan eser yok bence. Acaba kişisel sorunları mı var, biraz da mutsuz görünüyor sanki. Dün şiir gibi oynayan takımda sırıttı, kötü oynamadı ama takım çok iyi olduğu için kötü gözüktü.

Şu aralar eski Balta'dan eser yok bence. Acaba kişisel sorunları mı var, biraz da mutsuz görünüyor sanki. Dün şiir gibi oynayan takımda sırıttı, kötü oynamadı ama takım çok iyi olduğu için kötü gözüktü.

Abi nasıl izledin maçı?

Son 2 maçtır balta çok iyi oynuyor..

Sezon başı daha zaman lazım ama iyi oynamadığıda söylenemez.

Sezon başı daha zaman lazım ama iyi oynamadığıda söylenemez.

Görevini yapmak anlamında bir sorunun olduğu söylenemez ama ilk zamanlarındaki gibi ileriye bindirmeler konusunda özlediğimiz gibi göremiyoruz Hakanı. İlk parladığı zamanlarda solda sürekli verkaçlarla ceza sahasına kadar geliyordu, ayrıca uzaktan gördüğünde acımıyordu.

Hakan çok formsuz, çok top kaybediyor. Eski Hakan'ı yakında görürüz umarım..

Klasik Hakan Balta. Defans yönü kuvvetli hücuma katkısı 0. Topun sol tarafta sıkıştığı anda yapılan üçgende yerinden kıpırdamıyor adam. 2 adım ileri atmayı düşünse bugün soldan çok bindirme yapardık. Ayhan kaç tane top attı 1 metre önüne koşacak diye Hakan 'nın ileri çıkmak gibi hiç derdi yok.

Geçen maç dediğimi tekrarlıyorum fakat bu maçta takım da (özellikle defans) kötü olduğundan formsuzluğu iyice su yüzüne çıktı. Aklı kesinlikle başka yerdeydi, bu kadar kötü oynamasının başka açıklaması yok bence.

Neler oluyor.

En fazla pas hatası yapan oyuncumuzdu Sağlam Hakan Kadir Balta.

Kendini bulacaktır elbet ancak, bu sistemde Alpaslan Erdem gibi kıvrak, süratli teknik bekler daha iyi iş görür.

Sağlam, adam geçmiyor; ayrı mevzu ancak hiç çıkamadı bugün.

Bugün inanılmaz şaşırttı beni çok kötü bir Hakan izledim. İsteksiz ve çok pas hatası yaptı. Toplara gitmek istemedi. Umarım en yakın zamanda düzelir.

Senede 1-2 kere kötü oynar oda düne denk geldi,Hakan Balta hala gözümde çok iyi bir oyuncu.

Bence Hakan balta stopere çekilip yönetimin ileri sol bek alması lazım yada Alparslana şans vermesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt