#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Kalede futbolcu olarak Pancu'nun üzerine tanımam.

Barosla beraber takimin en iyisiydi,Allah Caglara muhtac birakmasin bizi.

caglara servet muamelesi yapmayın yahu. adam sakatlıktan dogru dürüst şans bulamadı. denizlide baya iyi oynuyordu. bu arada bugün gene iyiydi hakan balta

aynen.adam zaaten sol bek yedegi.ne yapsin anlamiyorum.her yedek oyuncuya sallarsak isimiz zor.yok ceyhun böyle,yok caglar söyle....vs..

Geçen sene ki Balta'dan 2 gömlek daha iyi ama yine de yetersiz. Fatih hoca bekleri hücum da tutuyor Melo'yu hafif geri çekiyor. Top bizdeyken 3-5-2 gibi oluyoruz. Hakan Balta'nın hücum özellikleri çok zayıf. Oraya daha yırtıcı bir sol bek önüne de Olcan gelcek galiba.

Gayet iyi oynuyor son maçlarda..Ancak yedeklememiz lazım bu adamı.Çağlarlan filan olmaz bu iş.

Adamı kötü olduğu sezon full 11 oynatıp

Tam eski performansına döndüğü sene yedeğe mi çekeceğiz. Adam iyi oynuyor bu sene işte:)

Eboue etkisi zaten yapamaz. Ama ben memnunum.

İyi oynuyor böyle devam etsin yeter de artar bile.Geçen sene kendi gölgesinden bile çalım yiyordu.

Her gecen hafta bir 5 dakika daha ekliyor performansina. 2 haftalik arada iyi dinlenir , 23-24.haftada 90 Dakikalik bir Hakan Balta görecegiz .

Ben Hakan Balta ceza sahasına yakın bir yerde topu alıp, önü boş olduğunda heyecanlanmıyorum. Ve bahsettiğimiz takım Galatasaray..

kalede kaleci yokken ceza sahasi icinden disina pas veren inanilmaz bir adam

birde guti yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt