#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Net solbek lazım.Yabancı sınırı nasıl ayarlanır bilmiyorum ama solbek lazım bu takıma

Bir pozisyon haricinde bölgesini boş bıraktığını görmedim. Vasatın üstünde değil ama Türk yok işte yerine başka..

The last defencebender...

Aykut-Sabri-Servet-Zan-H.Balta....

Bu 5liyle oynadık yıllarca.Yemin ediyorum aklım almıyor.Nasıl dayandık lan biz bunlara.Arada Neill falan gelmemiş olsa küme düşmüştük.

İnanamıyorum ya bütün takımda kondisyon patlaması var resmen Hakan Balta rakibin yanında bile koşamıyor. Yemin ederim Hakem Hakan'dan hızlıydı.

Çağlar'a şans gelmeyeli kendisini rakipsiz belledi sanırım. Geçen maçlarda eleştirildiğinde karşı çıktım ama bu hali kabul edilemez.

Yine çok yetersizdi ama solbek yok :(

özgür iyi olmazmıydı bunun yerine.

Bu sene hakan iyi başladı bence, sırıtmıyor en azından.

Ben Hakan´dan memnunum.

Bende solda Eboue gibi birini isterdim.Ama öyle bi türk oyuncu yok.Hasan Ali defansif anlamda cok kötü,Sabri gibi bizi yakar.Antalyada Musa Nizam var,ama sanki o da kosmakdan baska birsey yapamiyor.

Hakan yinede arkada iyi isler yapiyor.Ujfa ile uyumlari iyi,kademe anlayisi iyi,posisyon almasi iyi,ikili mücadelerde topu faul yapmadan kapiyor.

Bursa Konya´dan Hakan Aslantasi aldi,bak onu cok begenirim,ve nede Konyada oynadiginida anlamamisdim zaaten.

Şuan kadroda en sevmediğim oyuncu.Birkaç kişi beğeniyor ama resmen deli ediyor maçlarda adam akıllı izleyenleri

Takımın en vasat oyuncusu.

Hakan Balta bence takımla gayet uyumlu.Milli takımında banko sol bek oyuncusudur.

Yani dünyada bu adam kadar şanslı topçu yoktur.Bindirme bilmez,orta açamaz,şut atamaz.Dünyanın en vasat sol beklerinden biri bizde.Riera yerine sol bek alaydık keşke

Hakan'i severim ama, savunmanin en zayif halkasi o kesin (Muslera, Eboué, Semih ve Ujfalusi çok iyi isimler ve islerini iyi yapiyorlar)

Hasan Ali'yi almak için en az 5 milyon vermek gerek, bana göre kesinlikle deger, ama Terim istemez.

Hasan Ali geçen sezon ilk parladiginda hucum'uyla parlamisti.. simdi ise o kadar fazla ileri çikmiyor, savunmasini da gelistirdi diyebilirim.

Bir Taiwo degil tabi ki, ama yerli..

Ben Hakan´dan memnunum.

Bende solda Eboue gibi birini isterdim.Ama öyle bi türk oyuncu yok.Hasan Ali defansif anlamda cok kötü,Sabri gibi bizi yakar.Antalyada Musa Nizam var,ama sanki o da kosmakdan baska birsey yapamiyor.

Hakan yinede arkada iyi isler yapiyor.Ujfa ile uyumlari iyi,kademe anlayisi iyi,posisyon almasi iyi,ikili mücadelerde topu faul yapmadan kapiyor.

Bursa Konya´dan Hakan Aslantasi aldi,bak onu cok begenirim,ve nede Konyada oynadiginida anlamamisdim zaaten.

Hakan Aslantas bence iyi bir sag bek, sol bek de oynayabiliyor. Kayserispor neden gönderdi hala anlamiyorum.

Hasan Ali savunmasini çok gelistirdi 1 yil içerisinde, bence su anda en yetenekli yerli sol bek..

Gökhan Süzen felan hikaye.

Atilla Turan da yetenekli'dir ama biz degil, kimse almadi bu ligde nedense.

Kayserispor'dan Atilla hamlesi beklerdim açikçasi

Hakan'i severim ama, savunmanin en zayif halkasi o kesin (Muslera, Eboué, Semih ve Ujfalusi çok iyi isimler ve islerini iyi yapiyorlar)

Hasan Ali'yi almak için en az 5 milyon vermek gerek, bana göre kesinlikle deger, ama Terim istemez.

Hasan Ali geçen sezon ilk parladiginda hucum'uyla parlamisti.. simdi ise o kadar fazla ileri çikmiyor, savunmasini da gelistirdi diyebilirim.

Bir Taiwo degil tabi ki, ama yerli..

Hücumuyla ön plana çıkan bir sol bekin, nasıl kariyerinde gol veya asisti olmuyor?

Çünkü geçen sezonun ilk yarisinda sürekli bindiriyordu, ortalari da iyi kesiyor ama ilerideki adamlar beceriksiz'ti

Ondan sonra fazla ileri çikmadi, Shota'nin talimati olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt