#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Olur böyle,her oyuncunun kötü günü vardır üzerinde durmamak lazım,ki Hakan Balta'nın kalitesini hepimiz biliyoruz.

Hemen bir maçla Hakanı tartışmak bile ayıptır, Arda dahil oynadığı dönemde daha istikrarlı bir oyuncu yoktur, kredisi kolay kolay bitmez Hakanın.

Hakan Baltanın bu performansının nedeni şuan takım içinde alternatifinin olmaması olabilir mi acaba?

Yine bir milli maç yine süper oynayan Hakan balta.Milli takımda bugüne kadar kötü oynadığını görmedim

Bugün yine o bildiğimiz standart seviyesinde oynadı :) Sol bek emin ellerde.

standartı olan futbolcu hep aynı iyi performans...

hep iyi sol kanat buluyoruz...

Basarili bir defansif orta saha oyuncusu idi, simdi Turkiye'nin en iyi sol beki, yakinda Turkiye'nin en iyi stoperi olmasi muhtemeldir..

Begenmeyenler vardı. O begenmeyenler Alpaslan ve Volkan oynadıgında rakibin soldan maden buldugunu görmüştür sanırım

Denizli dün hep sol kanattan geldi Volkan Yaman oynarken. Hakan Balta oyuna girince tek tehlike yarattıkları yer olan sol bek de kapanmış oldu. 2 sene önce transferin son gününde alarak ne kadar doğru bir iş yapmış Adnan Polat.....

Kalite farkı Haşmet!

Volkan çıkar,Hakan girer nefes alırız.

Hakan Balta'nın defansif özellikleri muazzam. Yer alma, top kapma, markaj, savunmadan pas çıkarma, kafa, soğukkanlılığı... Tüm özellikleri stoperlerde olması gereken özellikler. Bana kalırsa fazla stoperde görmeme rağmen, denememiz lazım. Takımın en iyi stoperi olur ve elimizde zor tutarız. Fakat ofansif özelliklerini de geliştirir o zaman başka...

Hakan Balta'nın defansif özellikleri muazzam. Yer alma, top kapma, markaj, savunmadan pas çıkarma, kafa, soğukkanlılığı... Tüm özellikleri stoperlerde olması gereken özellikler. Bana kalırsa fazla stoperde görmeme rağmen, denememiz lazım. Takımın en iyi stoperi olur ve elimizde zor tutarız. Fakat ofansif özelliklerini de geliştirir o zaman başka...

Aynen.Caner'i alırsak hücüm yönüde iyi.

Uğur-Servet-Hakan-Caner

Geçen hafta kötü oynadı ama söylemiştik senede 1-2 kez böyle kötü oynar Hakan,gene bildiğimiz gibiydi kalitesi tartışılmaz.Topu taça atmıyor oyunda tutmak için oynuyor bu özelliği bile Galatasaray'da oynamasına yeter.

Alternatifsiz en gec ocak ayında oraya bi takviye yapmamız lazım keske anılı göndermeseydik:mad:

Baktım kenarda ısınıyor dedim tamam bitti bu iş bir daha gelemezler oradan ki öyle de oldu. Volkan kalsaydı bi tane daha yerdik belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt