#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

sesisiz, ne hakemle ne de rakip oyunculara ağzını açar. görevini yapar. devamlılığı çok iyidir.belirli bir performansın altına düşmez.bi çok maçın gizli kahramanıdır. olduğu zamanlar pek söz edilmese de olmadığı zamanlar eksikliği hissedilen aslan parçası

ve zamanında " fb den teklif gelse gitmezdim" diye açılmala yapmıştır.

Allah sakatlık vermezde uzun zaman takımdaki yerini alır inşallah

ayrıca var mı daha yakışıklısı

Hakan bana göre geçen sene bu takımın en iyi oyuncularındandı fakat şuan bir düşüş var gibi. Yakında zamanda toparlar, görev adamıdır Hakan. ;)

Geçen sene gözüken en iyi oyuncularımızdandı, bu sene sanki kadro o kadar çok iyi oyuncuyla doldu ki hakan sırıtmaya başladı.

Neyseki bu akşam hatasız oynadı ve de sol kanatta atağa bile çıktı :)

Kewell'in golündeki asisti tam onun klasına göreydi...

İyi ki Galatasaraydasın....

Dün gayet iyiydi bazen bu adamın türk olduğunu unutuyorum çok farklı bir yapısı var avrupalı gibi oynuyor.!

Hakan Balta bugün biraz garip geldi bana.Sinirliydi falan filan bir garipti sanki.:) İlk yarı daha iyi bastırdı hücuma diğer maçlara oranla.

Hakanın bu sene ikinci defa sırıtması beni üzdü. Bu kadar istikrarlı bir adamın acaba ne gibi bir problemi var ki, kendine güvensiz oynuyor, inşallah toparlar kendini bir an önce.

Hakanın bu sene ikinci defa sırıtması beni üzdü. Bu kadar istikrarlı bir adamın acaba ne gibi bir problemi var ki, kendine güvensiz oynuyor, inşallah toparlar kendini bir an önce.

Yahu bu adamdan daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum.O kadar yıldız içinde sırıtır tabi. Zhirkovu koyacak halimiz yok oraya. Adam görvini yaptı mı yaptı.Takım oyunu oynuyor. Görevini yapıyor bu adam yav.

Abi kötü oynamadıki ya gayet normal oynadı her zamanki istikrarlı Hakandı adama bam güm girdiler sakatladılar tabi güvensiz oynar ne yapsın...

ligtv de tarak kemiğinde ödem oluştuğunu söyledi çok önemli bişey değilmiş...

Bugun guzel oynadi, ve artik daha fazla ataklara giriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt