#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Anti hakancılar patlamaya devam ediyor.. Hakan çağlardan 10 kat daha yararlı bir futbolcu. Hakan toparladı allah yolunu açık etsin

erkegi-siddete-yonlendiren-caresizlik-duygusu-16112011030500051604521.jpg

Yeter artık dayanamıyorum o umursamaz tavırlarına,hareketlerine,beceriksizliğine.

Yeter artık yeter yeter daha ne kadar çekecez seni.

Orta açmayı bırak koşmaya meyali yok beyefendinin.

sana dicek tek kelime bulamıyorum.Öylemi orta yapılır be hakan.dünyanın parasını alıyorsun.geldin şu takıma 5 senedir bitane düzgün orta yapamadın yazık diyorum sana ya

herkes bu hakan balta bizim hakan balta mi derkene birden bire rüyadan cok aci bir sekilde tekrar geri uyandik

Ortalari Sabri'den daha kötü.

Sabri ara sira yine asist yapiyor, ara pas atiyor, cok iyi oynuyor demiyorum ama en azindan Hakan gibi hücümda 0 degil.

Ortalarinin hic biri tehlike yaratmiyor, hic biri.

Geçen seneye dönüyor.

Git bak bakalım bi istinye parkta beyin var mıymış.varsa al biraz kullan belki lazım olur maçlarda.

iyi oynuyordu diyenlere bakiyorum ve.........................

Ortalarinin birisi eger ceza sahasina girerse haber ver de video yapip youtube'a koyalim.

Herif her topu rakibin sag bekine nisanliyor, her defasinda sanki top bana carpiyormus gibi kafayi yiyorum.

Hakan Balta iyi bir takımda nötr bir performans verebilir geçen seneyle bir farkı yok yani. Yine rezalet bir performans Çağlar oynasın artık oda olmuyorsa alt yapıdan biri denensin. Hücum 0, yediğimiz golde adamı izliyo mal gibi ofsayt peşinde, ortaları bel seviyesinde rakibe çarpıyor, ağır çekimde futbol oynuyor sigarayı azaltması lazım akciğerler bitmiş..

Riera'yla mükemmel bir uyumları var(!) İkisi de orta yapamaz, ikisi de adam geçemez, ikisi de ağır, sol kanat komple felç.

abi adam sol bekte paralel pas verir her mac

en az ikisi taca diger iksi onundeki adamin karin bosluguna

bu yetenekteki bir arkadasin orta yapamamasina takmayin:)

Hakan Ünsalları, Ergün Penbeleri gördükten sonra böyle "0" hücum katkısı olan bir bek Çin işkencesi gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt