İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Cevap: #22 Hakan Balta
Sapmısın samanmısın baltamısın nacakmısın anlayamadım
Sapmısın samanmısın baltamısın nacakmısın anlayamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Ünsalları, Ergün Penbeleri gördükten sonra böyle "0" hücum katkısı olan bir bek Çin işkencesi gibi geliyor.
ya herkes hucumu yok diyip duruyor
arkadas her golu bu adamin tarafindan yiyoruz
anlamiyorumki ben bu isi
Defansif olarak da iyi değil ama bugünkü gol zaten korner dönüşü kontradan oldu, direkt onu suçlayamayız. Fakat dediğin gibi biraz yetenekli, biraz hızlı her sağ açık Hakan'ı hallaç pamuğu gibi atar, atıyor da zaten.
ulan golü yememizde yardımcı oldun hadi anladım. bari ortalarını rakipe caprtırma sabri gibi. caglar yerine gecsin birde onu görelim.
Lan hücuma çıksana be adam senin ne özelliğin var defansına iyi diyenler vardı senin yüzünden yedik golü atağa çıkmazsın orta kesmessin hızlı değilsin sen nesin bee.
ikinci yarinin sonlarina dogru emre colak öyle bir ara pas atiki bombos kaldi sol tarafta, ne yapiyor beyefendi degdigin gibi adama carptiriyor, zaten ortasi gecse mucize olacak.
bu adamlar nasil GSde oynar anlamiyorum.
valla 3-4 tane topu rakibe carptırdı. bukadar agır ve ortaları iyi olmayınca insan sinir krizi geciriyor. yedigimiz golde koşusuna devam etse ilk gol olmayacak. adam bekliyor. ya sabır ya sabır.
nasil suclayamazsin ?
o pozisyona iyi bak derim.
pasi veren adamin üzerine yürümesi lazim birkeren ki rahat pas atmasin.
o ne yapiyor gitsemmi kosan adamimi tutsam diye kararsiz kaliyor tipik balta iste.
madem adama pres yapmiyorsun rahat ortasini cikariyor bari o sol taraftan kosan
mehmet erenin pesini birakma.
bukadar futbolcu disi olan ve bukadar sene büyük kulüpte dayanan birtek bunu gördüm.
orta yapmayı neden bilmiyor acaba onu merak ettim.
bide iyi orta yapabilirse herşey çok güzel olacak
Kesinlikle katılıyorum.beklerimiz bir tane mi düzgün orta yapamaz anlayamıyorum bunu.