#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Balta sülalesinden hiçbir insan evladının evinde internet yok mu ?

Bence vardır . Sonuçta HAKAN BALTA yıllık 4-5 trilyon kazanıyor . En azından 7 sülalesininin communication ihtiyacını karşılayacak kadar parası vardır .

İnterneti olan Balta sülalesinden herhangi bir fert , dünyanın en popüler arama motoru olan Google ' a girip , Galatasaray forum - hakanbalta falan yazmıyor mu ya ?

Yani yazsa ; direkt Gscimbom.Com çıkacak zaten .

Bu forumda #Hakan Balta başlığına bakmıyorlar mı ?

Balta kabilesinden her hangi bir fert şu başlığı komple okuyunca , 'o lanet günah tohumunun' kendi kendine direkt sözleşmesini feshetmesi lazım zaten .

26 yıllık footballwatcher hayatımda bu kadar rezil bir adam daha görmedim . MUSTAFA SARP DAHİL!

Balta sülalesinden hiçbir insan evladının evinde internet yok mu ?

Bence vardır . Sonuçta HAKAN BALTA yıllık 4-5 trilyon kazanıyor . En azından 7 sülalesininin communication ihtiyacını karşılayacak kadar parası vardır .

İnterneti olan Balta sülalesinden herhangi bir fert , dünyanın en popüler arama motoru olan Google ' a girip , Galatasaray forum - hakanbalta falan yazmıyor mu ya ?

Yani yazsa ; direkt Gscimbom.Com çıkacak zaten .

Bu forumda #Hakan Balta başlığına bakmıyorlar mı ?

Balta kabilesinden her hangi bir fert şu başlığı komple okuyunca , 'o lanet günah tohumunun' kendi kendine direkt sözleşmesini feshetmesi lazım zaten .

26 yıllık footballwatcher hayatımda bu kadar rezil bir adam daha görmedim . MUSTAFA SARP DAHİL!

ne 26si kolpator

hadi gecen seneden hallice diyordum ama bugün gördümki bu adamın karşısında azcık eli ayagı düzgün adam olunca yamuluyor. queresmanın bir pozisyonunda dötünü dönüyor herif. paftan bir oyuncu koyalım şuraya. bugün en cok bu adama küfrettim.

hadi gecen seneden hallice diyordum ama bugün gördümki bu adamın karşısında azcık eli ayagı düzgün adam olunca yamuluyor. queresmanın bir pozisyonunda dötünü dönüyor herif. paftan bir oyuncu koyalım şuraya. bugün en cok bu adama küfrettim.
mert çetin hazır kıta bekliyo usta. TR kupası maçları gelsin ..

cok abartiyorsunuz.bende hakanin yerinde hasan ali felan olsun isterdim,ama bugün almeidanin son kafa vurusundan önce quaresmadan iyi calim yedi,ondan haric q7 gibi bi adami emre colak ve ardindan rieranin yardimiyla iyi tutmayi basardi.sonunda q7 fenerbahcenin bütün defansini tek basina yikan adam,hakan 1-2 calim yerde birsey olmaz.ama seneye daha iyi biri alinabiliyorsa alinsin lütfen.

Fena oynamadı. Quaresma'nın bu ligte, bire bir kaldığı pozisyonlarda yatırıp kaldıramayacağı futbolcu yok.

Fena oynamadı. Quaresma'nın bu ligte, bire bir kaldığı pozisyonlarda yatırıp kaldıramayacağı futbolcu yok.

Hakan varını yoğunu koydu ama karşısında her iki yöne de çok iyi ilerleyebilen bir oyuncu vardı.Queresmayı yılmadan takip etti durdu .yapacağı bu kadardı.

Quaresma karsısında yapabilecegi birsey yoktu fazla, oyle dediginiz gibi kotu degildi bildiginiz Hakan Balta.

Artık balta sabri aydın gibi oyunculardan kurtulmamız lazım.

Bugun ben begendim hakanı ölcüyü diger hakanlara göre aldıgım icin tabiki...

Tabiki de kötüydü. Ama kendisine göre de normaldi performansı. Böyle böyle sezonu tamamlatsın yeter. Daha iyisi yok suan elde. Riera denenebilir belki ama o da risk. Bir şekilde bu sezonu tamamlatır bize.

Her zamanki gibi yetersiz. Orta açamayan bir bek olmaz.

Bugün az kalsın Hakan yüzünden yeniliyorduk.

Madem adamdan top kapamıyorsun bari kaleye yaklaştırma.

İsabetli bir orta yaptı bugün Elmander di sanırım tam kafasına.

Ama ofsayttı :)

Fatih Hoca cok begendigini soyledi apachi karsisinda, nispeten iyiydi de bu yetersiz oldugu gercegini degistirmiyor.

Adam GS taraftarında öyle bir sol bek standardı yarattı ki , şaka gibi . Millet Hakan'dan fayda beklemiyor , zarar vermesin yeter gözüyle bakıyor .

Maç başladıktan 15 dk sonra gizlice soyunma odasına gitsin ; kalan 75 dk oynamasın , 10 kişi devam edelim , Fatih Terim-spikerler-seyirciler-rakip takımın sağ açığı ve hakem dahil hiçkimse gittiğini anlamaz lan yemin ediyorum :asd:

Iyi oynuyor Hakan. Bu sene elestirilecek bir yani yok. Eski Hakan gibi oynuyor. Dolayisiyla oynamayi da hakediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt