#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Geçen yıl saç baş yolduran Hakan Balta bu yıl performansıyla parmak ısırtıyor. Dengeli oynuyor hatasız oynamaya çalışıyor, tebrik ediyorum kendisini. Helal olsun çok süper bir gol attı.. Tarihe geçti.

Topa vurmadan önce sanki cümle aleme haber verdi "bakın şut çekiyorum" diye. Hakan'ın golüyle beraber yanılmıyorsam 11'imizde Muslera dışında gol atmayan oyuncu kalmadı?

biryerde gördümde adam haklı : harry kewell golü attı tam olarak :D

abi gecen sene ne kadar nefret ettiysem,bu sene o kadar sevdiriyor kendisini,enteresan....

Eski günlerine döndü şükür.Bu sezon böyle başladı böyle de devam etmesi dileğiyle

Hakan Baltanın golü attığı yerde bile bulunması bir gelişmedir devam ettir bunu hakan !

Sol açığa ne Riera ne de Emre ilaç olamadı. Hem de fener deplasmanında daha yiyeceğiniz 40 fırın ekmek var dedi ikisine de.

Adam yahu,şu dakikadan sonra gözümde ermiş mertebesinde, iki kadıköy deplasmanı gol attı adam, artık eleştirmeyeceğim.

Bu sene hakkaten iyi oynuyor bakın oynamayan oturuyor Sabri,Riera,Servet..

Ki hep otursunlar farketmez..

:D

Oynayan her adam hakederek oynuyor..

2 senedir sana koşulsuz güvendim, sen güvenimi boşa çıkartmadın.

Bir kez daha haklı çıkarttın beni.

Sana helal olsun..

Gol öyle güzeldi ki volkan bile kusura bakmayın ben bu topu sadece izlerim dedi.

Şu ataklarda ceza sahasına daha çok girsen kral olursun.Attığı gol usta işi.Köşeye bıraktı Volkan sadece baktı.

Geçen sezon ne kadar kızdıysak (hele Uefa eleme maçı) bu sezon da hakkını teslim edelim.

Mücadelesi gerçekten iyi.

Fatih hoca etkisi gözle görülür şekilde..

Hakan'a kötü diyen zaten art niyetlidir. Euro 2008'deki Hakan'dan ne farkı var şuan ? Böyle devam et aslan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt