#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Abi kötü oynamadıki ya gayet normal oynadı her zamanki istikrarlı Hakandı adama bam güm girdiler sakatladılar tabi güvensiz oynar ne yapsın...

Galiba yazdıklarım yanlış anlaşılmış, benim beklentilerim çok daha üst düzeyde olduğu için Hakandan sanırım;) Bir tutukluk var üzerinde kötüydü demiyorum ama biraz problemleri var gibi, gerçi sakatlıktan da olabilir. Yoksa Hakan benim takımda en güvendiğim 2-3 adamdan biridir. Hüseyin de dediğimi yanlış anlayarak ne bekliyorsunki görevini yaptı demiş. Hakan her zaman bunun daha fazlasıydı o yüzden şaşırdım. Sırıtması da normal değil bence, her ne kadar yıldız kategorisinde olmasa da Hakan benim gözümde Avrupanın sayılı beklerindendir.

Sakatlığı ne durumda bilen var mı?

Takımdan uzun süre ayrı kalıcak mı?

Sakatlığı ne durumda bilen var mı?

Takımdan uzun süre ayrı kalıcak mı?

Hakan Balta Caner'in transferinden baya bi etkilenmis herhalde. Rakip bütün ataklarını bizim sol kanadımızdan gelistiriyo.

hakan balta geldiğinden beri en kötü maçını çıkarıyor...

Hakan Balta Caner'in transferinden baya bi etkilenmis herhalde. Rakip bütün ataklarını bizim sol kanadımızdan gelistiriyo.

1 haftadır idmana çıkmıyordu. Dün çıktı , sol bek yokluğundan oynamak zorundaydı. H.Balta'nın böyle şeyleri takıcağını zannetmiyorum.

İlk yarı çok kötüydü sol kanadı otoban ettiler,Topal ile sahanın en kötüsüydü fırçayı yeyince adam gibi oynamaya başladı biz böyle Hakan'a alışkın değiliz,sakatlığına bağlıyorum yoksa sen bu değilsin.

Vasatın altında kaldı o da. Ankaraspor onun kanadından geldi genelde.

Millli takım arası ona da çok yarayacaktır, sakatlıktan yeni çıkmıştı çünkü.

Sahanın en kötüsüydü sakatlığına rağmen oynatılmasını anlıyamadım Uğur oynamalıydı...

İgneyle idman yapmadan anca bu kadar oluyor. Hakanın bizde kredisi coktur bişey olmaz gecmiş olsun hakan hemen iyileş sana ihtiyac var

Sakat, sakat oynadı helal olsun. Bu en kötü hali bile Roberto Carlos gibi oynuyor, o da top sağ kanada geldiğinde yavaş geliyor, saklanıyor savunmada, bugün onu gördüm. Bekliğin raconu bu demek ki, kendine güvenmiyorsan geride bekleyeceksin.. :) Carlos bunu bize öğretti sağolsun.

Sol bek mevsikinde vazgeçilmez olduğunu her zaman göstermeyi başarıyor Hakan, soğukkanlı, akıllı ve çok karakterli bir oyuncu.

Hakan harika bir insan ayrıyetten harika bir oyuncu. Hep böyle devam hakan.

Hakan Balta Türkiye' nin en iyi sol beki, ondan daha ıyı bulması bıraz zor.. akıllı, hızlı, hucuma yardım eden bir solbek..

Efendi insan, örnek alınası kişilik.. O hata yaptığında en çok ben üzülüyorum herhalde. :)Galatasaray'a inanılmaz yakışan bir futbolcu..

Harbiden efendi ve çok profesyonel hiç konuşmaz işinin en iyisini yapmaya çalışır. İnşallah bu sene hücum yönünü biraz daha geliştirir..

efendi insan, bir roportajinda en begendigi futbolculardan birinin Abidal oldugunu soylemisti, gercekten ona cok benziyor stili :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt