#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

bu maçta iyidi zaten zorlıyacak adamda yoktu

Sol-back'te Hakan-Caner ikileminde kararsızım.

Hakan Balta'daki soğuk kanlılık Caner'de yok. Caner'deki bazı yeteneklerde Hakan Balta'da yok.

Eğer orta sahadan Sarp'ı kesebilirsek, Caner'i orta alanın soluna alma taraftarıyım.

Hakan-Caner-Kewell

Bence harika bir kanat olur. Hakan soğukkanlı ve kaliteli bir futbolcu, Caner yine, çok iyi futbolcu. Bu ikisi Kewell'ın arkasında o kanadı götürürler.

_________________Leo_________________

Sabri______Neill_________Emre G______Hakan

______Elano______Arda________Caner______

______Keita______Transfer______Kewell_____

^ oldukça etkili olabileceğini düşündüğüm bir kadro. Keita gelene kadar o bölgeye Arda Turan'ı alıp, ortaya Topalı'da çekebiliriz.

Bu takım defans ve forvet hattından oluşmuş.

Hakan hücum varyasonlarına katılmaya,etki yapmaya başladı.Yavaş yavaş Rijkaard etkisini üzerinde görmeye başlıyoruz.

Bu sezonki en iyi maçını çıkarttı.

Gerçekten kamp yaramış Hakan a hem ileriye çıkışları hem defanstaki sağlam duruşu iyiydi

bugün arti futbol oynadi H.Balta uzun zamandir oyunun icinde bu kadar görmemistim

Belki hala objektif bakamıyorum ama hiç beğenmiyorum.

ilk devrenin aksine 2.yarının ilk maçında gerçekten iyi bir performans sergiledi.. hakan'In rahatça Galatasaray'da ki sol bek mevkisini kapatabileceğini düşünüyorum.. performansıda umarım bu maçla birlikte bir yükselişe geçer..

İleri daha fazla çıktı Hakan ve iyi oynadı.

Kıpırdanma vardı bugün kesinlikle.

Hakan bu maçta fena değildi...İyi performans göstermesi çok önemli çünkü nerdeyse alternatifsiz...

Her zaman sol bekimizde patrice evra, erica abidal tarzi oyuncu istemisimdir, bugun hakan baltada onlarin oynadigi oyunun yuzde onunu gormem beni mutlu etti acikcasi :)

Bugün hücuma katkısı iyiydi. Defansta hatası da yoktu tabii olarak. Sınıfı geçti.

Su göstere göstere pasları yokmu beni fıtık ediyor.

Genel olarak iyiydi.

Ah biraz daha çabuk olsa...

Bugün hatasız oynadı sanırım.

Uğur'dan çok bindirme yaptı.

Fake anlayışı 0 pasları çok belli ediyor rakibe topla çıkışları genelde hüsran ben bu sene pek beğenmiyorum Hakan Balta çok formsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt