#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Ben öyle mükemelliğini falan göremedim. İdare etti sadece. Ama çok yavaş kalıyor . Takımın kötülerindendi hatta. Hücumda hiç yok zaten. Eski Hakan'ı arıyoruz. Takımda alternatifi olmayan tek oyuncu olduğundan olabilir. Volkan yada Alpaslandan biri kalsaydı keşke.

Yıllardır sevemedim ve beğenemedim. Extra işler yaptığı zaman alkışlıyorum ama maalesef kaşının üstünde gözü var bence.

Ergun pembeye benzetıyrum hem futbol hem ahlak olarak

Bana da oyle geliyor, tek eksigi ise bu sezon hucuma katkisi cok dusuk olmasi. ki o hakan balta BALTALADI diye bir golu vardi onu halen unutamadim gitti. Cok dengeli ve guvenilir bir isim oldugu kanatindeyim,

Galiba bazi arkadaslar daha cok Sabri gibi, Gokhan Gonul gibi bindirme yapan tarzinda bek oyuncusu gormek istiyor, ama Hakan Balta bu tipte bir oyuncu degil olamaz da diye dusunuyorum.

bende gözünün üstünde kaşı var diye çok seviyorum ve de

sevicem

Hakan Balta'ya hayranım.Ayrıca hücum olarak da düşük katkı yaptığını düşünmüyorum. Savunması zaten bana göre bir numara.Tamam hiç bir zaman Sabri gibi hızlı bindirmelerini görmedik ama en az Sabri kadar hücuma destek verdiğini düşünüyorum.Çünkü Sabri atıyorum 25 defa çıkar 10'unu bilemedin 13-14 ünü olumlu kullanır Hakan 15 defa çıkar 10'unu bilemedin 12'sini olumlu kullanır.

İyi bir Hakan Balta bu takımın banko oyuncusudur her zaman.

Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele etti Hakan ne olursa olsun kaliteli bir oyuncu.

Savunması bir beke göre gerçekten çok iyi hücum yönünü geliştirebilirse daha da iyi olur.Ben de beğeniyorum Hakan'ı.

Hücum olarak bizi fazla zorlamayacak bir takım karşısında:

Sabri--Neill--Hakan--Caner

dörtlüsünü görmek isterim.

akan kaliteli ama rekabet lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt