#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

kim aldıysa o tutuyor

kolaymı 7-8 milyon euro bonservis - yıllık 3 milyon euro

ücret ödediğin oyuncuyu şutlamak.. elano yerine emana olsa idi

şu an epey farklı konuşuyor olabilirdik.. yanlış transfer ...

Emana olsaydı kesinlikle şu anda şampiyonlukta ipi göğüslemiştik. Hem fizik olarak gelişirdi takım, hem defansif olarak, hem ofansif olarak. Her şeyi barındırıyordu adam. Emana yerine Elano'yu tercih ederek, yönetim ve teknik ekip büyük bir yanlış yaptı.

Bu adamın yerine sol beke odunu koysan daha iyi iş yapar bak.

Pasları, oyun zekası, defansı iyi bir adamdan bahsediyoruz. Hücuma katılmıyor dediğimiz adam yeri geliyor Atletico maçı gibi kritik bir maçta orta açıyor, gol attırıyor. Biz oyunu önde kuramıyorsak, Hakan Balta'nın suçu yok burada. Caner geldi yine geride oynuyoruz. 2 as, 2 yedek süper orta saha almadan; bu oyuna mahkum olacağız genellikle. Bunun sonucunda da, Mehmet Topal ve Hakan gibi klas oyuncularımız kötü gözükecek. Çünkü bu adamlar iyi bir takımın, iyi birer parçalarıdır. Fazlasını beklemek yersiz. Daha fazlasını yapacak adamları ya uzun araştırmalarla bulacaksın, ya da çok fazla para dökeceksin.

Takdir ediyorum ulan seni. Hakikaten klas adamsın.

Caner'i mumla aradık bugün. :)

Adam bir adım atana kadar yüzyıl geçiyor ya. Maldonado bunun yanında rüzgarın oğlu Cannigha gibi kalıyor. Üstümü başımı yırtasım geliyor bunu seyrederken.

Sadece bu maç için değil. Bu sezonun tümünde aynıydı Hakan.

10 metre alanda top oynuyorsun zaten Hakan, bari o bölgede adam gibi oyna. İlk yarıda az kalsın yakıyordun takımı.

Caner o kanadı domine ediyordu ama yine eleştiriyordunuz iki-üç uzun topu isabetsiz gidiyor diye?

Caner Hakan karışımı bir sol beke ihtiyacımız var. :D

dünyada oyuncular kendini geliştirir, bizdeki topçular yerinde saymasına razıyım adam daha da geriye gidiyo..

takımdak, en kaliteli defans oyuncusudur. sallayıp durmayın , hem servetin hemde canerin toplamından daha fazla defansif katkı sağlar bu adam.

buyrun böyle sayısız mesajdan yakalım..

şaka maka hakan önündeki acık oyuncusundan sağlam katkı almadıkca hep böyle oynayacakdır...

Caner o kanadı domine ediyordu ama yine eleştiriyordunuz iki-üç uzun topu isabetsiz gidiyor diye?

Caner'de Sabri'nin sol bek versiyonu. Devamlı uzun oynuyor ve şutları ortaları dağlara taşlara gidiyor. Ama bugünkü Hakan'ı izledikten sonra Caner'i özledim.

Hakanin defansi saglam demezler mi bir de...

Yahu adamin defansi berbat bu sene, neresi saglam. Mehmet yildizi nasil kacirir. Buna benzer 2-3 pozisyon daha vardi ama neyse ya...

çok sağlam adam canım fena sağlam...

sağlamlıktan kalkamadı yerinden mehmet yıldız gitti attı golü...

H.balta üst düzey maçlarda çok iyi oynuyor ama onun dışında çok vasat bir adam konsantrasyon sorunu mu var anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt