#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Stoperde oynamasına rağmen sol bektekinden daha fazla ileri çıktı. İyiydi bugün.

İyilerdi stoperde Neil ile ama bu maç ölçü olamaz.

Bundan sonra hücum oynayacaksak hep Hakan oynamalı.

Keita'ya pas vermeden önce topla birlikte çıkıp o boş alanı görmesi ve isabetli pas vermesi golün hazırlıyıcısıydı. Bunu bir Türk futbolcunun yaptığını gördüm ya, Rijkaard gerçekten bir devrim.

stoperde verdigi paslar hep kolay gozuktu ama maalesef bu basit isleri Servet beceremiyor

Rijkaard öyle sıkılmış ki defansta ki top kayıplarından,sonunda ayağı top yapan iki adam stoper oh!

Ben herkesın aksıne d.bakır gıbı bıtık bır takıma karsı bıle bu kadar pozısyon vermemızde Hakan ında payı oldugunu dusunuyorum. Olay sırf top kullanma becerısı ıse koy Elano yu stopere o zaman..

Ben herkesın aksıne d.bakır gıbı bıtık bır takıma karsı bıle bu kadar pozısyon vermemızde Hakan ında payı oldugunu dusunuyorum. Olay sırf top kullanma becerısı ıse koy Elano yu stopere o zaman..

bravo renkdas katiliyorum

tazameta olsaydida gorseydik hakanin nasil yerlerde surundugunu

Tamam bu maç ölçü olamaz ama Hakan stoperde gayet başarılı bence.Milli takımdada oynadı o bölgede.

Benim adamım Hakan Balta,sakatlanmasaydı işler daha farklı olacaktı...

2.ci sayfaya kadar düşmüş,millet Mehmet Topal'ı alkışlar oldu perde arkasındakiler 2.ci sayfada :)

Süper oynadı güzel pas attı ilk yarı Caner'e

cok sogukkanli oyniyor stopere gecince. Cok da top kesiyor. Baya begendim.

Gayet iyiydi. Stoper olarak ilerleyen haftalarda da şans bulacaktır.

Fena degildi

Hakan Balta defasta her bölgede iyi. Formda olduğu zaman süper bir oyuncu. Neill'la birlikte çok iyi ikili oldular. Sabri kötü olmasa bu dahada belli olucaktı. Caner zaten felaket, bir an önce kurtulsak iyi olucak. Defansa sıkı bir adam daha aldım mı, Sabri'de forma girerse ;

Sabri___Neill___Transfer___Hakan Balta

tamamız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt