#22 Hakan Balta

Çocuğum olsa doğuştan sol ayaklı olmasa bile sol ayağını en az sağ kadar güçlü kullanabilmesini sağlayıp sol bek yapardım.

Adamın tek espirisi az buçuk Almanya alt yapısından aldığı birazcık pozisyon bilgisi. Biraz da ayağı nispeten iyi.

Genel hatlarıyla son derece vasat bir adam ama sol ayaklı olduğu için yıllarca Galatasaray'ın 1 numaralı sol beki olabiliyor.

Bu sağ ayaklı oyuncular hiç mi düşünmüyordur acaba, Ümit Özat kadar da mı ayak dışıyla falan oynayıp sol bek olamazmıyız diye?

Bence biraz gelişme var daha fazla hücuma çıkıyo ama bazen geri koşmayı unutuyo :redface:

Ali Adnan a bakıyorum Hakan Balta ya bakıyorum yabancı kısıtlamasına lanet ediyorum bir kez daha.

Takımın acık ara en yeteneksiz,tek + özelliği dahi bulunmayan oyuncusu.

Burak Yılmaz başlığından cıkmayanları bu başlıkta da gormek isteriz.

Balta girmemiş ormanlardan çıktı geldi,sol tarafı yıktı geçti...

Önünde kanat oyuncusu olunca idare ediyor.

Yendik ya kurtardılar yine totoyu Sabriyle sevinsek mi üzülsek mi galibiyete.

İğrençsin her zamanki gibi çizgini bozmadın yani:encouragement:

yetenek ve kapasitesi belli bu adamın ona rağmen elinden gelen mücadeleyi gösteriyor helal olsun

arada kaynadı sanıyordum ama iyi giderlenilmiş.

bende görevmimi yapiyim

ulan oynadıgın topu bakkal halil amcada oynar ne

zararsın belli degil

burak sen terim

3 silaşör

O değil de 3 yıldır yerine başka birini denesek şu anda en az bu kadar oynardı, hiç değilse yeni bir adam kazanırdık.

İstikrar abidesi. Yine yediğimiz gol onun kanadından geldi, bu alanda liderliği kimselere kaptırmıyor. Hele bir de Fernandes'e asisti vardı ki, müthişti tek kelimeyle.

Geri
Üst Alt