#22 Hakan Balta

Günahini alma. Herkesin beklentilerinin üzerinde bu sezon Hakan. Hakkini yemek olmaz simdiye kadar.

Senin beklentinle başkalarının beklentileri arasında dağlar kadar fark var o zaman..İddaa ediyorum Dünya tarihinde gelmiş geçmiş en kötü 10 sol bek arasına girer..

Hangi beklentinizin üstüne cıkmıs ki bu adam?

Ya da beklentileriniz neydi ?

Bu adamı ilk defa bir futbol maçı izleyen biri bile beğenmez.

Nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum gercekten.

futbolcu olarak pek umrumda değil ama tr ligindeki kontenjan açısından kötü oldu. bruma gene kesik yer gelecek maçlarda.

geçmiş olsun.

ciddi değildir umarım sakatlığı ama hakan kolay sakatlanan bi adam değil.

sakatlandıysa 2-3 hafta oynamaz diye tahmin ediyorum. inşallah yanılırım.

ofansı kıttır ama önünde oynayan bi açık oyuncusu varsa defansif anlamda idare eder çoğu zaman özellikle ligde.

sabri ile hakanın işi zordu bugün 70-80 metrelik alanda tek başlarına oynadılar.

atağa çıksan bi dert çıkmasan bi dert.

sabri çıktı geri dönemedi koskoca alan boş kaldı gol yedik ama eleştiremeyiz bu yüzden.

Riera, Amrabat bunlar takımın bug ları. Koy sol kanada Bruma ve Emre Çolak gibi iki teknik ve kıvrak iki genç futbolcuyu rakibe top göstermesinler. Amrabat bencil ve sol kulvarda koşup ya'allah tutarsa diye havadan orta yapmaktan başka birşey yapmayan, Riera ağırlığından sürekli rakibi kaçıran futbolcular.

Emre Çolak teknik ?

Bir ara sadece buna baktım maçta ne yapıyor diye.Top taca dogru giderken 10 metre arkasındakı adam bunu geldi geçti.Hiç antreman yapmayan göbekli bir herif koy sahaya bundan daha hızlı koşar.

he looks like

alex-tente-un-dribble.gif

İyi düz koşulara başlamış bugün.O zaman Fener maçına yetişir.Biz de şikecilere Bruma'yı tanıtmış oluruz.

Mancini de Bruma'yı bir sağda bir solda oynatsın feleği şaşar Fener'in beklerinin :D...

Geri
Üst Alt