#22 Hakan Balta

Cok iyidi, begendim. Sol ayakli bir stoperin olmasi geriden kurulan oyunu cok rahatlatti. Iste bu yuzden mumkunse stoperlerimizden biri sol ayakli olmali

Bugün baya begendim. Hele attigi uzun toplar ve defansdaki seri hamleleri iyidi.

Ama direnis gücü yüksek olan bi takima karsi zorlanan biridir kendisi. Arena´da rahat maclarda ama kesinlikle cok iyi bi stoper alternatif´dir.

çok beğendim harika paslar attı çok iyi oyun kurdu geriden bir de sürpriz koşusunda asistini yedi burak

Önemli olan hep takım savunması dedik ve işte Hakan bile sırıtmadı gayet rahat oynayabildi.

Harikaydı. Stoperde bir tane solak oyuncu olması önemli.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar sallamaya gerek yok son dört maçtır Balta stoperde gayet iyidir.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar da iki oğluymuş, Allah bağışlasın :)

BfgCjsZCQAA2aeT.png

Hakan son maclarda gercekten hic beklenmedik performanslar sergiliyor.. ligde kontenjana takildigimiz maclarda telles in yerini alabilir bu formuyla.

rekabet arttı

telles ve koray transferi ile yükselişe geçmek istiyor

normal

ben yillardir bu adam stoper'de daha iyi diyorum mancini sonunda gördü. zamaninda rijkaard'da stoper oynatiyordu hakan'i iyi oyun kuruyor diye. devam böyle

Stoperde genelde kötü oynamıyor gerçekten.

Valla ben 2 seneden beri diyorum renktas Hakan'in artik solbek olacak temposu yok ama iyi stoper olur diye.Zaten onceden de cok tempolu ucan kacan biri degildi ama stoperde ayaginin duzgun olmasi,biraz liderlik ozelligi olmasi,yer tutmayi iyi bilmesi cok avantaj sagliyor.Umarim artik solbek olarak gormeyiz stoper olarak oynarsa elestiren cikmaz.

Bacagina dikiş atildi 2.yarinin basinda tik demedi

Fernandaoya attigi calimda acayipti adamin devri döndü stoperde oynasin boyle iyi gidiyor 3-4 mactir.

Geri
Üst Alt