#22 Hakan Balta

Benim bildiğim asli mevkisi stoper iken sol bekliğe devşirilmiş bir oyuncudur , tabi bizde sol bek olarak aldık ,
ama bugün iyiydi , önünde iki top yapmaktan aciz dirençsiz bir orta saha , yanında semih gibi bir ahiret sınavı ! , soldada telles gibi savunması ekside olan birisi varken benim beklediğimden de iyiydi , bundan fazlasınıda bekleyemem , asla bizim seviyemizin stoperi değil ama bugün hakkını yememek lazım !

Eleştirenler için bi stoper daha ne yapması gerekiyor acaba?O kadar fazla kritik hamlesi var ki maçta.3-4 tane %100'lük golden önce müdahale etti.Mesela Semih'in kafasına vurduğu pozisyon.Sonra Telles'in yine kayıp düştüğü pozisyonda geçen haftanın 1e1 aynı pozisyonu yaşandı ama Balta doğru yerde durdu.
Bizim seviyenin stoperi değil demek saçma.

yıllardır kadroda.nerde görev verılırse h.balta orda oynar.severım ben h.baltayı ıyıp rofesyonel gayette efendı.ligde mecburıyetten göturur faydalı da olur.

Takımda stopere benzer 2 oyuncu var.Biri balta biride Chedjou.Bunlarda lig için idare eder.Bundan sonra semih kesilmesi gereken ilk oyuncu olmalı.Hakan stopere gecsin.Aslında koray alıstırılsaydı şimdiye kadar stopere ched, koray solada hakan gecerdi.Telles vitaminsizinden bin kat iyidir balta.

"İyi ki bizim takımda" dedirtenlerden.

Sadece oyunculuğuyla değil kalitesiyle. Zaman zaman yetersiz kaldığı olmuştur ama geriye baktığımda 2007'den burda olmasından çok mutluluk duyuyorum.

:005::005::005::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid:

Bu adamı çok seviyorum.
Hiç problem çıkarmiyor,sahada soğukkanlı ve tecrübeli.
Stoperde de baya iyi oynuyor, bugün hatasız oynadı.

Şu an tartışmasız türkiyenin en iyi yerli stoperi. Benim aklıma başkası inanın ki gelmiyor

Yıllardır savunduğum bir adam.

Yetenek olarak olmasa da karakter olarak, görev geldiğinde hakkını vermek konusunda yeni bir Ergün Penbe'dir.

Kötü takımlarda oynadığı zaman günah keçisi olanlardan birisi. İyi takımlarda her zaman hakkını vermiştir Hakan.

Ligin en kötü 3-4 sol bekinden biri

Ligin en iyi 3-4 stoperinden biri

Yeteneklerine ihanet eden adam, yazık etti kendine Avrupa nin bile en teknik, en sogukkanli defanslarindan sigara icmese güçlü olsaydı her takimda oynardı. Yazık etti kariyerine...

Kanatta iken gerçekten çok verimsizdi güçsüzlüğü ve sigara bağımlılığı yüzünden ancak stoperde sahip olduğu tecrübe ile daha iyi işler çıkartıyor diyebiliriz.

Geri
Üst Alt