#22 Hakan Balta

Kaval kemiğiyle top uzaklaştıran stoper.

bakıyorum her maçtan sonra ilk uplanan chedjou oluyor. Halbuki fena gitmeyen bir maçta adam rakibe asist yaptı golu yedirdi, en ufak tepki yok.

Bu forumu anlamak çok güç. Türkiye'nin en iyi stoperi Chedjou, en iyi santraforu ise Burak'tir

adamın vurduğu top ched'e çarptı rakip forvetin önüne düştü bugün stoperlerin sıkıntısı yoktu tek sıkıntı orta sahamızın çok rahat geçilmesi.

Ne zaman sağ ayağıyla kademeye girse korkulu anlar yaşatıyor.Bunca zaman ıskaladı en sonunda kk yaptı.

Son haftalarda yaptığı hatalarla baya gol yedirdi ama yine bir Antep maçında ipten aldı bizi.Dortmund maçında attığı golün aynısı.

iyiki 200. golü sen attin. Adam bi nevi efsanemiz artik. Herseyi yasadi bizimle :)

Allahina kurban senin. Adam hep kritik goller atiyor.

Öbür beceriksizlerin basaramadigini sen basardin, kutluyor ve tebrik ediyorum seni Balta.

Adam Fenere aci yasatmaya bayiliyor lan :D

Snejder nasıl ayı bükücü ise Hakan'da kuş bükücü hep heveslerini kursakta bırakıyor

Bu adama kızdık ettik, beğenmedik filan, yine ne olursa olsun kalitesinin altına inmiyor, 50 maç oynamasın koy 11'e yine aynı oynar.

Ve yine çok kritik bir gol attı, içttiğin sigaralar helal olsun.

Tüm beceriksizlerin suratına tükür.

Bu adamin vücudu profesyonel futbolcu seviyesinde degil, bu gercegi attagi gol de degistirmiyor. Savunmada ne yapacagini iyi biliyor, ancak fiziki olarak bitmis olmasindan dolay, devamli bir yada iki adim gec kaliyor. Cok kritik golü icin kendisine bir tesekkür borcluyuz, ancak gelecek sezon ve ilerki maclarda olmamasi gereken bir oyuncu.

Geri
Üst Alt