#22 Hakan Balta

Bu yönetimle o da zor gerçekten bir umutsuzluktur gidiyor daha iyisi mevcut (Bielsa,Lucescu) ama bunları düşünücek yönetim yoktur

balta deneyimli oyuncu, stoperde bu cok önemli. balta-denayer birbirini tamamlar iste.

chedjou'da bu sayede belki ön liberoda denenir.

balta deneyimli oyuncu, stoperde bu cok önemli. balta-denayer birbirini tamamlar iste.

chedjou'da bu sayede belki ön liberoda denenir.
Olabilir belki Ama ben karşıyım mevkisi dışında oynatılmasına tıpkı lorik cana nın defans oynaması gibi saçma olur ön libero oynaması

Olabilir belki Ama ben karşıyım mevkisi dışında oynatılmasına tıpkı lorik cana nın defans oynaması gibi saçma olur ön libero oynaması

chedjou atletik ve teknik kapasitesi yeterli seviye bir oyuncu. belki kariyeri boyunca yanlıs mevkide oynatılmıstır.

hani ön liberoda sırıtmaz gibi duruyor.

cana dümdüz adamdı, ondan ne stoper olur ne merkez. odundu yaw.

chedjou atletik ve teknik kapasitesi yeterli seviye bir oyuncu. belki kariyeri boyunca yanlıs mevkide oynatılmıstır.

hani ön liberoda sırıtmaz gibi duruyor.

cana dümdüz adamdı, ondan ne stoper olur ne merkez. odundu yaw.

Chedjou öyle biraz denemek lazım verimli olursa devam edilir Hakan Balta da denendi olmadı hemen Stopere çekildi :D

Bu kadar sakat eksik falan olmasa Fener maci öncesi bu hafta sonu keske dinlendirilse derdim.

Adam bu sezon her mac 90 dakika oynadi. Arka tarafi bu macta Sabri-Chedjou-Denayer-Carole yapsak fena olmazdi.

Umarim Sabri kart görür de Fener macinda bunun oynamasindan kurtuluruz.

Hakan Baltaysa bizde onun Sapıyız ulaaaannnn

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener maçına yetişse iyi olur.Kötü oynadığı Fb maçı sayısı = 0

Tecrübe, istikrar ve iyi profesyonel. Maşallah iyi gidiyor. Nazar değmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Feneve Poldiyle birlikte yağlayip, yerlestirecek kişidir kendisi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kademe hataları olsada az çok Türkiye'nin en iyi lider profiline yakın stoperi. Urfi den sonra lider stoperimiz oldu supriz çekilde. Biraz daha geliştire bilse keşke kademe anlayışını ama zor bence bu saatten sonra. Bukadar iyi olması bile mucize bir durum.

Cok formda, ama sakatlanmasi hayirli olur benden demesi. Chedjou-Denayer cok daha iyi olur.

Cok Büyük saygı duyuyorum Sana Hakan Balta... 33 Yaşındasın ama Gençlere Taş cıkartıyorsun.. Semih Kaya Gör bunları Utan Biraz Utan !! kebapçı..

Ujfalusi'dan sonra son yillarin en lider stoper.

Kaptan olmayi hak ediyor.

Geri
Üst Alt