- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
ikiside çok zor maçlar önceden kestirelemez Benficayı yenedebiliriz fark da yiyebiliriz belli olmaz.Benfica + fb maçı belirleyici olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikiside çok zor maçlar önceden kestirelemez Benficayı yenedebiliriz fark da yiyebiliriz belli olmaz.Benfica + fb maçı belirleyici olabilir.
Bu yönetimle o da zor gerçekten bir umutsuzluktur gidiyor daha iyisi mevcut (Bielsa,Lucescu) ama bunları düşünücek yönetim yoktur
Olabilir belki Ama ben karşıyım mevkisi dışında oynatılmasına tıpkı lorik cana nın defans oynaması gibi saçma olur ön libero oynamasıbalta deneyimli oyuncu, stoperde bu cok önemli. balta-denayer birbirini tamamlar iste.
chedjou'da bu sayede belki ön liberoda denenir.
Olabilir belki Ama ben karşıyım mevkisi dışında oynatılmasına tıpkı lorik cana nın defans oynaması gibi saçma olur ön libero oynaması
chedjou atletik ve teknik kapasitesi yeterli seviye bir oyuncu. belki kariyeri boyunca yanlıs mevkide oynatılmıstır.
hani ön liberoda sırıtmaz gibi duruyor.
cana dümdüz adamdı, ondan ne stoper olur ne merkez. odundu yaw.
Cok formda, ama sakatlanmasi hayirli olur benden demesi. Chedjou-Denayer cok daha iyi olur.
Cok formda, ama sakatlanmasi hayirli olur benden demesi. Chedjou-Denayer cok daha iyi olur.