#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Adam kendine geldi açıkçası. Daha önceden iyi saydırdık hep beraber ama o zaman berbattı.

Ben hep iki tarafta da Eboue tarzı bek hayal ederim, Hakan Balta bunun için çabalıyor ama pek olmuyor malesef

Ama istikrarlı oluşu bir avantaj

Hücumda istediğimiz seviyede verimi pek alamasak da, adam idare ediyor işte. Ne diyebiliriz ki.. :)

ilk 30 dkk iyydin ama sonra gene eski balta oldun

hele 3-2 ondeyken danynin sowa gecildigi poziyonda savunmada olmaman ise kabul edilemez bir acemilik

yanlis gormediysem tabi

O arada hoca çık çık diye çok bağırdı ya. Kameralara yansıdı.. :)

Yanliz krasici iyi indirdi ha aslanim, ben sahsen Hakan Baltayi begenirim iyi mucadele eder

Hakan Balta bu takımın sol bekidir diyebileceğim bir maç çıkardı,umarım sezon içersinde de böyle devam eder..alternatif bir bek alınması yada yetiştirilmesi de şart sol için.

Hayatımda Hakan Balta'yı sadece 3 maç beğendim. O da oynadığı son 3 maç. Umarım böyle devam eder. Emre bu adamın oyununa büyük katkı yapmaya başladı.

Aydın Yılmaz ile birlikte o da kendini buldu. Sol bek almasak da ligde yeterli olur, gayet güzel oynuyor. Ama şampiyonlar ligi için bir transfer şart.

okursun diye ümit ediyorum.

2008 yılında hakan abi diyesim gelirdi sana. o kadar cana yakın bulurum niyeyse

sen böyle oyna öl de öleyim yeminle.:yenieek::tiphat:

bence cok iyi bir mac cikardi ..bir kac pozisyonu iyi alamama disinda cok begendim

Hakan çok iyiydi çok..:yenieek:

Bir insan kendini nasıl bu kadar geliştirebilir. Helal olsun gerçekten.

O konuşan Hakan Balta mı ya? Harbiden adam ne biçim savunmuş hakanı

Ama haklı yane:yenieek:

Muazzam! Süper!

Geri
Üst Alt