#22 Hakan Balta

Kendisini severim 10 numara adam 5 yıldız karakter, sessizce işini yaptı yıllarca elinden geldiğince ama mutlaka gitmeli Hakan da artık.

Yeri geldi sevdik yeri geldi sövdük yeri geldi ülkenin savunma bakanı ilan ettik yokluktan ama artık olmuyor futbol seni bıraktı sen de futbolu.

Kulüpte görev verilebilir severim Hakanı hak ediyor böyle bir şeyi.

sent via GSC

hakan-balta-sigara.jpg

Hakan Balta: "Doktorlar ya sigarayı ya da Galatasaray'ı bırakmamı söyledi. İnsan alışkanlıklarından vazgeçer elbet ama ailesinden geçemez.Ben de sigarayı bıraktım."

Hala takımda.
Kaç yıllık Galatasaray deneyimine sahip yıllardır defansda vasat üstü olarak gösterdiğimiz adamı kimse istemiyor.

Çünkü leş topçu

Bu yıllık maaşının bir kısmını ödeyelim, son bir hazırlık maçında oynayıp bıraksın. Başakşehir dışında bir takıma gideceğini düşünmüyorum ben.

hadi donk, umut gündogan neyse de sana teklifler gelip duruyor. gitsene. para üstünü biz veririz.

koray günter cöpü bile kadroya giriyor. sen giremiyorsan tudor'a falan sallama

Anlaşıldı Hakan da yatarak parasını almayı tercih edecek.Artık bu tip durumlara düşmemek için kulübümüzün Chelsea nin yaptığı gibi 30 yaş üstü oyuncuların sözleşmesini uzatırken en fazla bir yıl uzatmak veya buna benzer bir çözüm bulmak gerekiyor.

Kağnı gibi ve sigara iyice poposundan tıslatıyo demekki 12 km testini geçememiş bi umut bekliyo Tudor belki giderde bende yeni gelen yerli sevicilerle 2 yıl daha uzatırım diye

lan sen harbiden nasıl bir çocuksun bomba bir hatasını görmemiş ulan adam zaten sahada olmadığı için hatasını göremiyosun topamı müdahale ediyorda hatasını göreceksin?
Sahada olmadigi icinmi. Dalga geçiyorsun heralde. Bundan önceki sezon ve denizlili sezon her mac oynadi hakan ? Ve nette bir hatası olmadi. Yerli oyuncu diye itin bilmem nesine sokuyosun adamı.

Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app

Sahada olmadigi icinmi. Dalga geçiyorsun heralde. Bundan önceki sezon ve denizlili sezon her mac oynadi hakan ? Ve nette bir hatası olmadi. Yerli oyuncu diye itin bilmem nesine sokuyosun adamı.

Olum adam sahada cismen var ama ruhen yok onu soylemeye calisiyoruz hala hatasi yok diyor ulan adam topami mudahele ediyorda hatasi olsun ne bicim mac seyrediyonuz takimin defansi her turlu duran topa vurduracak takim her mac en az rakibine 4-5 net pozisyon verecek kalkip hata yapmadi diyeceksin nasil bir kafadir bu sen biraz daha buyu oyle yorum yapmaya devam edersin.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olum adam sahada cismen var ama ruhen yok onu soylemeye calisiyoruz hala hatasi yok diyor ulan adam topami mudahele ediyorda hatasi olsun ne bicim mac seyrediyonuz takimin defansi her turlu duran topa vurduracak takim her mac en az rakibine 4-5 net pozisyon verecek kalkip hata yapmadi diyeceksin nasil bir kafadir bu sen biraz daha buyu oyle yorum yapmaya devam edersin.

2 senedir mesajlarını arastirsak en az 30 tane mesaj buluruz hakanı överken.

2 senedir mesajlarını arastirsak en az 30 tane mesaj buluruz hakanı överken.

Ulan sana burdan hodri meydan velet arat ve bul bir tane oven mesajimi bulamazsan bir daha bu foruma yazmayacaksin anlastik mi?bulursan bende forumu birakacagim olur mu?

Tek maclik fena oynamadi bugun dedigim olmustur ama genel olarak asla hakani hicbir zaman yeterli bulmadim

Hakan karakterli efendi biri, ayrilmayacagini sanmiyorum. Heralde uygun takim ariyordur.

Geri
Üst Alt