#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Bügun mutlak golü çıkarmıştır.Batalla ve Musa arka direkte kafayas çıktılar.Batalla vurdu kafayı son anda kafasıyla Hakan çıkardı topu.Ama korner vermedi hakem görmedi:asd:

Gecen hafta yerin dibine sokanlar bu hafta ne diyecek bilmiyorum. Kac kere semih ve dany'nin hatalarini telafi etti, gol cikardi. Tek sorunu simdilik hucum bindirmeleri. Maci onyargisiz izleyen herkes Hakan'in bu mac iyi oynadigini gormustur.

Defans yönünden iyi gibiydi ama hücumda hiç göremedim açıkcası...

varlıgınla yoklugun anlaşılmıyor. tamam iyi orta yapamıyorsun anlıyorum ama ayagına bir ayar çek. maç 1-0 ken hamitin önüne topu atamadın gene.

Beklenti o kadar az ki gollük hata yapmasın silik etkisiz futboluna devam etsin yetiyor bize..

varlıgınla yoklugun anlaşılmıyor. tamam iyi orta yapamıyorsun anlıyorum ama ayagına bir ayar çek. maç 1-0 ken hamitin önüne topu atamadın gene.

Yuh.O pozisyonu tekrar izle derim.Gönderdiği yer çok iyi.Ama Hamit arkada kaldı.Daha arkaya atsa önünde adam duruyordu.Dünyanın hiç bir yerinde topu adamın içinden geçirebilen adam yok.:o

benim mesaja düzeltme yapılmış da alay, küçümseme vs. anlamında demedim ! olanı söyledim ama madem düzeltildi, tüm forumda özür diliyorum :b5:

Cevap: Re: #22 Hakan Balta

Gecen hafta yerin dibine sokanlar bu hafta ne diyecek bilmiyorum. Kac kere semih ve dany'nin hatalarini telafi etti, gol cikardi. Tek sorunu simdilik hucum bindirmeleri. Maci onyargisiz izleyen herkes Hakan'in bu mac iyi oynadigini gormustur.

Yapma hacı bu adamın hücumuna laf yapmayın.

Çok rahat hucüm yapıyo ortalarında sıkıntı var.

trtde pozisyon analizleri vardı izlerken denk geldim.

2.yarıda batalla ile musa topa yükseliyor vururken hakanın kafası sıyırıyor ya topa

o pozisyonda fena sprint atmış.80mt rahat sprint atmış.ibretlikti valla izlemenizi tavsiye ederim

Yuh.O pozisyonu tekrar izle derim.Gönderdiği yer çok iyi.Ama Hamit arkada kaldı.Daha arkaya atsa önünde adam duruyordu.Dünyanın hiç bir yerinde topu adamın içinden geçirebilen adam yok.:o

topu yavaş atsa hamit geç felan kalmaz. sen bence iyi izle pozisyonu. kimsenin içinden geçecek bi durum yoktu orda. zaten geneldede böyle bir sorunu var.

2.yarıda batalla ile musa topa yükseliyor vururken hakanın kafası sıyırıyor ya topa

o pozisyonda fena sprint atmış.80mt rahat sprint atmış.ibretlikti valla izlemenizi tavsiye ederim

Aynen, özette izledim ben de :ayatollah:

çok süper bi analiz yaptılar gerçekten. ne biçim depar attı. rahat 70 mt. amrabat melo vs bizim kaleye ondan çok daha yakın durumdayken depar atma zahmetine girmediler. izlemeyenler kesin izlesin

ben genel olarak beğeniyorum baltayı. yerli olarak daha iyisi yok.

Geri
Üst Alt