#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Oyunu büyük ayıptır.. Deli etti beni... Ama yuhalamak taraftara yakışmadı...

Bu adamla Dany deki rahatlığa hayranım 10 tane gol yesek yine rahatlar bildiklerini yapıyolar. Ulan ilerde top kaptırıyosun yürüye yüreye geri dönüyorsun insan yalandanda olsa koşarak gelir.

Ona niye kızıyorsunuz ki?Ben buyum diyor yıllardır,suç onu anlamayıp yerine adam almayanlara kızın.

Bırak Allah aşkına ya, yuhalama az bile bu tip adamlara küfür edeceksin küfür. Yediği kabın içine sıçan adamın hakettiği muamele budur.

Bilmem bana yanlış geldi hele hele bu kadar önemli maçların arifesinde yapılacak iş değil sadece Hakan'ın morali bozulsa ok.. Ama böyle yaparak komple takımın moralini bozarsın..

Bilmem bana yanlış geldi hele hele bu kadar önemli maçların arifesinde yapılacak iş değil sadece Hakan'ın morali bozulsa ok.. Ama böyle yaparak komple takımın moralini bozarsın..

Ne morali aga ya, adam bildiğin takımı sabote ediyor. Kaç yıldır bu taraftar bu futbol özürlüsüne tahammül etti. Yeter artık, sahaya inip linç etseler ellerine sağlık derim, o raddeye getirdi bizi.

Ameliyat olsa en azından ikinci yarının ortasına yetişirdi. Bu hali bize zarar.

yaw dünyanın parasını döktü yönetim ama can damarı kanatı bu kazmaya emanet ettik. baltayı cözen bize atak üstüne atak bindiriyor. birisi şunun sözleşmesini yırtsın atsın allahını severse

riera son maclarda gayet iyi oynamisken hala bunu oynatana kizacaksin.. Fatih Terim boyle giderse bu hakan balta - emre colak sevdasindan kendini de bitirecek.. bizim sol kanadi zaten felc ediyor..

İlk 2 gole bakın ellerini kollarını sallaya sallaya soldan gelip attılar. Diyecek kelime tükendi, küfür beddua vs de tükendi.

İlk 2 gole bakın ellerini kollarını sallaya sallaya soldan gelip attılar. Diyecek kelime tükendi, küfür beddua vs de tükendi.

Bi gidin şu konudan ya.Her maçtan sonra suç bu adamda.Yazık lan.Bir de demişsiniz yediği ekmekler boğazından geçiyormu.

Elini kolunu sallayarak gidiyormuş ilk 2 golde.Eboue mi elini kolunu sallıyor Hakan mı acaba?Gollere bakarsan zaten Hakan ilerde geri koştu.Solda Eboue ya da Hamit yanından adamın geçip gitmesini izledi.Onların yaptığı hatayı bile buna yıkıyorsunuz.

Bu adam bugün hangi olumsuz hareketi yaptı da bu kadar sövüyorsunuz sevmiyorsunuz?Adam maç boyunca 0 hata yaptı.He çok fazla olumlu iş yapamadı orası ayrı.Ama bu adama bir sürü hata yapıyor demek tam anlamıyla saçmalık.0 hatayla oynayan adama birsürü hata yaptı diyorsunuz.Gözünüzle izleyin maçı gözünüzle.

En son Shaqiri icin bu kadar istekliydik, Yigit gelmisti yerine. Kerim yerine Ahmet Dogan gelmez umarim.

Ciddiyim Hakan Balta stoper oynarsa çok başarılı olur bana göre. keşke Cris yerine 1-2 maç oynasa da görsek bana hak vereceksiniz.

orta doğu ve balkanların en efektif sol kanadı bizde balta-emreç

dosta güven düşmana korku veren sol kanat

Geri
Üst Alt