#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Birsey söylemek istemiyorum.

Aykut Demiri alalim ,defans rotasyonu icin sol kanatta oynar.Artik Hakani Bjkye filan kakalayalim,olmus aglayani yok Samet aglar menemen yaparken..

Aykut Demiri alalim ,defans rotasyonu icin sol kanatta oynar.Artik Hakani Bjkye filan kakalayalim,olmus aglayani yok Samet aglar menemen yaparken..

bende aynısını diyorum. aykut demir sol bekten çakma defans oynuyor gençlerbirliginde. hiç yoktan iyidir. yeni sezonda yabancı bir bek alırız zaten.

Terim'in niye Riera'da ısrar ettiğini başlarda anlamıyordum.Kupada Çağlar'ı, bugün de Hakan'ı görünce anladım.

bende aynısını diyorum. aykut demir sol bekten çakma defans oynuyor gençlerbirliginde. hiç yoktan iyidir. yeni sezonda yabancı bir bek alırız zaten.

Kesinlikle Aykut bu takima sart.Defans rotasyonunda Turk oyuncu yok zaten hertarafta verim verir Aykut devre arasi halledelim.

cok iyidi , öyle devam et reis, Riera dan alirsin en kisa zamanda yine formayi

iyi miydiii? :D:D neeeee.gayet rezil ve hayaletti ya dany ya da ambrabat onun açıklarını kapattı.gelecek sene oynamaz heralde

Sol bek diye bağırıyor takım resmen.Riera da geçici çzöüm ve her geçen zaman saatli bomba gibi elimizde ya patlarsa tehlikesi ile karşı karşıya bırakıyor bizi.Kafada hep bir soru işareti var maçlardan önce yani.Sene sonu bile beklenmeden bu bölgeye takviye yapmak aslında en iyisi ama öyle ucuz etin yahnisi değil gidip en iyi olma potansiyeli olan genç bir yabancı veya ikna edebiliyorsak bu kıtlıktan kariyerli bir sol bek almamız lazım.Mevcutlar idare etmekten bile uzak olmaya başladı.Hakan ve Çağlar seneye bu takımda olamaz,olmamalı.

Kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor deniliyor fakat şunu söyleyin, bu adamın açtığı ortalarda, attığı paslarda ne kadar güveniyorsunuz? İleri çıkıyor arada deniliyor, fakat hiç olumlu pasını gördünüz mü? Hiç kafaya pas attığını, ayağa pas attığını? Hayır pas yapamıyorsun, orta açamıyorsun, bu özgüven niye? Orta açmak için topu ayağına alma at başkasına alma sorumluluk boşu boşuna sinir ediyor insanı, arkadaşlar bakın yerli olması bir şey değiştirmez.Umut - Burak ikilisini ileride oynatıp sol beke yer açmak gerekiyor, Elmander formunda değil, formunda olursa zaten skor olarak Hakanın hatasıyla gol yememiz bir şey değiştirmez çünkü Elmander zaten formundaysa o maçı alırız..Kişilere bağlı kalmamak lazım, bir arkadaş bahsetmiş kalede Onur olsa diye, evet niye olmasın, maksat kaliteli yabancı oyuncuları eksik olan bölgemizde kullanmak değil mi?

O kadar İnsua ile çekilmiş fotosunu aradım bulamadım.Beyler yapacak birşey yok kurtulamazsınız.Lanet buna işlememiş kurtarmış kendini.

Ama Çağlar birinci buldum ;

2yz0vbt.jpg

Bir umut ya.

Ekleme : Hakan Baltanın yuhalanması hiç hoş değildi.Ben çok sinir oldum yuhalanmasına.

aynı şeyleri yazmak istemedim.

Bir yandan fb maçında oynamasını isterdim. Son 3 golünden 2sini fb'ye attı :o

Bu iyiydi diyenler sanırım kafa buluyor bizimle. Umarım öyledir en azından.

Bizim A2 takımının, genç takımının sol bekleri bu sene de Fatih Hoca tarafından en azından "denenmiyorsa", 1 maç da olsa şans bulamıyorsa yol yakınken futbolu bırakıp, yetenekleri olan bir mesleğe yönelsinler.

Bizim A2 takımının, genç takımının sol bekleri bu sene de Fatih Hoca tarafından en azından "denenmiyorsa", 1 maç da olsa şans bulamıyorsa yol yakınken futbolu bırakıp, yetenekleri olan bir mesleğe yönelsinler.

çağlar ne yapsın?? o zaman... o fizikle rienada bodyguard olsun

cok iyiydin hakan, hep boyle oyna

sen boyle oyna ki bir daha forma alama riera'dan. hep riera oynasin

Geri
Üst Alt