- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Cevap: #22 Hakan Balta
Birsey söylemek istemiyorum.
Birsey söylemek istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasaray'ın sol kanadına döşenen otobanların resmi sponsoru.
Aykut Demiri alalim ,defans rotasyonu icin sol kanatta oynar.Artik Hakani Bjkye filan kakalayalim,olmus aglayani yok Samet aglar menemen yaparken..
bende aynısını diyorum. aykut demir sol bekten çakma defans oynuyor gençlerbirliginde. hiç yoktan iyidir. yeni sezonda yabancı bir bek alırız zaten.
Kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor deniliyor fakat şunu söyleyin, bu adamın açtığı ortalarda, attığı paslarda ne kadar güveniyorsunuz? İleri çıkıyor arada deniliyor, fakat hiç olumlu pasını gördünüz mü? Hiç kafaya pas attığını, ayağa pas attığını? Hayır pas yapamıyorsun, orta açamıyorsun, bu özgüven niye? Orta açmak için topu ayağına alma at başkasına alma sorumluluk boşu boşuna sinir ediyor insanı, arkadaşlar bakın yerli olması bir şey değiştirmez.Umut - Burak ikilisini ileride oynatıp sol beke yer açmak gerekiyor, Elmander formunda değil, formunda olursa zaten skor olarak Hakanın hatasıyla gol yememiz bir şey değiştirmez çünkü Elmander zaten formundaysa o maçı alırız..Kişilere bağlı kalmamak lazım, bir arkadaş bahsetmiş kalede Onur olsa diye, evet niye olmasın, maksat kaliteli yabancı oyuncuları eksik olan bölgemizde kullanmak değil mi?
O kadar İnsua ile çekilmiş fotosunu aradım bulamadım.Beyler yapacak birşey yok kurtulamazsınız.Lanet buna işlememiş kurtarmış kendini.
Ama Çağlar birinci buldum ;
![]()
Bir umut ya.
Ekleme : Hakan Baltanın yuhalanması hiç hoş değildi.Ben çok sinir oldum yuhalanmasına.
Bizim A2 takımının, genç takımının sol bekleri bu sene de Fatih Hoca tarafından en azından "denenmiyorsa", 1 maç da olsa şans bulamıyorsa yol yakınken futbolu bırakıp, yetenekleri olan bir mesleğe yönelsinler.