#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Bir defans oyuncusu neden risk alsın? Hayır yani, dany'i riskli oynuyor diye eleştirip, bu oyuncuyu da risk almıyor diye eleştirmek çok saçma.

Büyük hatası yok dediği için onu dedim. Ve aslında tam olarak demek istediğim şuydu ;

Bir bek oyuncusu tam bir ofansif bek olmasa bile hücuma destek verebilmeli.

Çalım denediğini hatırlamıyorum. Yada sıfıra inip orta kestiğini. Veya asist yaptığını,çok uzak bir örnek değil zaten aynı takımın sağ bek'i eboue iken bu adamın bu takımda yer alması içimi sızlatıyor. Bana göre dünyanın en şanslı insanı kendisidir. Bu kadar yetenek fakiri olmasına rağmen bu takımda senelerce yer aldı.

ya dün 3 kurusluk ordu karşısında sol kanadımız otobandı bilmem farkındamısınız neyini savunuyosunuz hala anlam veremiyorum.. Hakan'dan risk almasını falan beklemiyorum ben şahsen hatta pas alışverişine bile katılmasın çizgiye sıkışıp kaptırıyo bütün aldığı topları..

Hocam o otoban mevzusu riera varken de oluyor. Hakan'a özel değil yani.

Büyük hatası yok dediği için onu dedim. Ve aslında tam olarak demek istediğim şuydu ;

Çalım denediğini hatırlamıyorum. Yada sıfıra inip orta kestiğini. Veya asist yaptığını,çok uzak bir örnek değil zaten aynı takımın sağ bek'i eboue iken bu adamın bu takımda yer alması içimi sızlatıyor. Bana göre dünyanın en şanslı insanı kendisidir. Bu kadar yetenek fakiri olmasına rağmen bu takımda senelerce yer aldı.

asist dedinde Sneijder'in attığı golde buna asist yazmışlar durduk yere istatistik yaptı adam:asd:

furkan basrik baltanin kendisi tongaya gelmeyin hakarette etmeyin sonucta bir futbolcumuz

hakaretler sene sonu please

Az önce bir arkadaşa bunun hakkında bir cevap yazmıştım müsait isen oku venimde ne demek istediğimi anlarsın. Telefondan girmesem yazıyı kopyalarım ama zor iş. : ))

İşten çıkmadan evvel size kadroyu kuruyorum artık bitsin bu tartışma diye bu kıyağımı unutmayın..

Muslera

Sabri - Semih - Gökhan - Dany

Selçuk - Melo - Riera

Drogba - Borak

:yenieek:

Bu adam halı saha maçlarında ancak oyuncu eksikliği olursa,maçlara davet edilebilecek düzeyde yeteneğe sahip olan bir adamken bunca yıl GALATASARAY forması giydi. Gerçekten kısmetli adam,ve onu savunan bir kitle var çok güldüm akşam akşam.:D

macin ozetini koymak yasak mi?

Bu adam halı saha maçlarında ancak oyuncu eksikliği olursa,maçlara davet edilebilecek düzeyde yeteneğe sahip olan bir adamken bunca yıl GALATASARAY forması giydi. Gerçekten kısmetli adam,ve onu savunan bir kitle var çok güldüm akşam akşam.:D

halı sahaya çağrılmayacak adam UEFA'da 2 kere 3. tura kalmış,2 kere süper lig şampiyonu yaşamış,EURO 2008'in 3. olmuş takımının solbeki.2008'de Avrupa'da en iyi 2. seçilmiş sol beki.Aynı sene attığı şampiyonluk golü yılın en iyi golu seçilmiştir.Ve Türkiye liginde altın 11'e seçilmiştir.

Ben şu an Hakan'a süper oyuncu demiyorum.Şu performansı evet Galatasaray'a yakışmıyor ama taraftarın en çok yüklendiği isim.Maçı izlememiş kişiler bile Hakan'a sallıyor.Bizim taraftarda Türk oyuncuları yerme hastalığından kaynaklanıyor bu ama.

Hakan Balta's manager is still defending him

:cool:

halı sahaya çağrılmayacak adam UEFA'da 2 kere 3. tura kalmış,2 kere süper lig şampiyonu yaşamış,EURO 2008'in 3. olmuş takımının solbeki.2008'de Avrupa'da en iyi 2. seçilmiş sol beki.Aynı sene attığı şampiyonluk golü yılın en iyi golu seçilmiştir.Ve Türkiye liginde altın 11'e seçilmiştir.

Ben şu an Hakan'a süper oyuncu demiyorum.Şu performansı evet Galatasaray'a yakışmıyor ama taraftarın en çok yüklendiği isim.Maçı izlememiş kişiler bile Hakan'a sallıyor.Bizim taraftarda Türk oyuncuları yerme hastalığından kaynaklanıyor bu ama.

Karpaty lviv ve o sezon onun gibi 9 maçta yaktı bizi.. Defolsun hakan mümkünse. Servette o takımın stoperiydi avrupada 3. olan milli takımın hani..

Belki 1-2 maç şans verilebilir. Şu 6 yabancı kuralı kısıtlıyor takımı. En az Riera kadar oynasa yeter diyecem de dün onun yarısı kadar bile oynamadı.

Geri
Üst Alt