#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Ya Emir ne dediğinin farkında mısın ? Yedek kulübesine giremeyecek bir yedek sol bek ne kadar mantıklı ?

Allah'ım sen sabır ver.

yedek kulubesine girip girmemesi muhim degil her mac sol bek mi degistiyon 60. dakikada ? takimda bulunmasi mevzu. tek sezonu 1 mevkide tek adamla goturemezsin 3 kulvarda IMKAN DAHILINDE DEGIL

yedek kulubesine girip girmemesi muhim degil her mac sol bek mi degistiyon 60. dakikada ? takimda bulunmasi mevzu. tek sezonu 1 mevkide tek adamla goturemezsin 3 kulvarda IMKAN DAHILINDE DEGIL

Anlaşıldı , senin bu inadın öldürecek beni.

Sezon sonunu bekleyip görelim elbet gidecek Riera bence , keşke şu kulübe de ki yabancı meselesi falan kalkmasa da kalsa ama yok arkadaş olmaz ya olmaz !

[video=youtube;shuZOv6mCzw]https://www.youtube.com/watch?v=shuZOv6mCzw[/video]

Mutlu Yıllar..

Anlaşıldı , senin bu inadın öldürecek beni.

Sezon sonunu bekleyip görelim elbet gidecek Riera bence , keşke şu kulübe de ki yabancı meselesi falan kalkmasa da kalsa ama yok arkadaş olmaz ya olmaz !

Riera nasıl gidecekmiş.Adamın daha 2 sene daha sözleşmesi var ve sene ilerledikçe maaşı artıyor.Hangi yönetici bu sözleşmeyi yapmışsa artık:mad::mad:.Rieranın kendisi ayrılmak istemedikçe ayrılması zor.

Mutlu yillar :ayatollah:

Hakan sürekli ayni, degisen hicbirsey yok kendisinde. Sahada fazla gözükmedigi gibi (sorumluluk alma vs.) saha disinda da arkadaslariyla fazla konusmayan birisi, sürekli gülüyor, sadece gülüyor :)

Hakan sürekli ayni, degisen hicbirsey yok kendisinde. Sahada fazla gözükmedigi gibi (sorumluluk alma vs.) saha disinda da arkadaslariyla fazla konusmayan birisi, sürekli gülüyor, sadece gülüyor :)

Kendi futbolcumuz olmasa neler neler söylerim de ..Abi bir insanda hiç mi futbolculuk namına bişey olmaz ya...An itibariyle takımdan gitmesini en çok istediğim futbolcu! dur kendisi..

1 2 sene önnce herkez yerden yere vururken ben durdum arkasında toplarlamıştı değişmes 11 oldu ama gene düştü bu saatten sonrada kalkmasını bendahi beklemiyorum çağlar hakan balta aut bu takımdan..

Hakan Balta rakibin nadiren iyi geldigi anlarda güven vermedi. Hucumda da 2 atak öldürdü. Hakan etkisiz bir isim, bunu kabul etmeliyiz. Yabanci sinirlamasi 5'e inerse Gökhan Zan'da oynamak zorunda kalacak.

Hakan Balta rakibin nadiren iyi geldigi anlarda güven vermedi. Hucumda da 2 atak öldürdü. Hakan etkisiz bir isim, bunu kabul etmeliyiz. Yabanci sinirlamasi 5'e inerse Gökhan Zan'da oynamak zorunda kalacak.

Ne var ? Senin yabancı stoperin Dany ise ben onun yerine Gökhan'ı yeğlerim.

Hakan sene sonunda gönderilmeli demicem..Çok daha başka bir önerim var onun için..Bence Hakan kendine yeni meslek bulsun! Bunu şaka olsun diye değil tüm samimiyetimle söylüyorum, ben bu kadar sahada oynanan futbolla alakasız bir adam tanımadım..Adamın sahadaki ruh hali ve vücut dili, benim burada ne işim var der gibi..

uzuldum bugun oyundan cikarken nedens

Sonuçta yedek olacak, anadolu takımları avrupadaki gurbetçiler 100lerce bek var.

Yıllardır Hakan ve Sabri deki bu ısrar neyin nesi.

Zaten ameliyat olması lazım hakanın sezon bitince iyileşmesi vs. derken kamp dönemini atlayacak.

Kesinlikle kalmamalı.

Takımındaki Eboue hariç bütün bekler leş.

Geri
Üst Alt