#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

6+0+4 kararını Tüpçü Hakan için diretiyormuş :lol:

bilen pek yoktur yinede yazalım, geçen yılki kampın başından beri sakattı hakan. sezon başında milli kamptan filan ayrılmıştı hatırlayanlar çıkar, sakatlık devam etti formayı riera ya kaptırdı

eğer o sakatlığı atlatırsa iyi bir kamp ile 11/12 sezonu gibi lig için fazlasıyla yeten bir performans verir

:lol:

2 yıldan beri sakat geçen sene başındada küçük bi operasyon geçirmişti

Ferhat Öztorun alınsın vallahi en azından hucumcu bektir.

Fiilen zaten kanatlarda sadece bekler oluyor açık kullanmıyoruz ki!!! Eboue ve Riera var çizgilerde Hamit içte oynuyor Emre Çolak Sneijder falanda öyle.

Hayır 2 stoper(semih-dany) artı sadece 2 bek-kanat(riera-eboue) oynuyoruz 2 de forvet(burak-drogba) diğer 4 oyuncu (selçuk-melo-xx-yy) ikisi gizli işsiz. takımda hiçbir fonksiyonları yok, sadece melo-selçuk ikilisinin önüne ve arkasına dolgu malzemesi olarak oynuyorlar.

kim bunlar hamit ve sneijder...

Bu sene yine Riera'nın yedeği olur gibi ama bu yabancı kuralı değişmezse Fatih hoca kadroda yabancıya yer açmak için ilk 11'de oynatabilir yine.

Bu takımdan Kewell gitti,Lincoln gitti,Elano gitti,Arda gitti,Polat gitti,Ayhan gitti.

Belki gün gelecek Sneijder,Muslera,Amrabat,Hamit vs. bile gidecek ama bu adam kalacak gibi.

Ülkemin en iyi sol bek oyuncusu. Bize bu oyuncuyu kazandıran -başta tüpçü olmak üzere- herkese teşekkürler...

Balta 11/12 sezonunda hosuma gidiyordu az da olsa. Adamin Antepdeki cizgiden kurtardigi top geliyor aklima. Ya da Fenere Kadiköyde attigi beraberlik golü. 12/13 sezonuna bakinca aklimda tek kalan sey Balta <-> Riera degisikligi. Ben severdim bu adami öncelerden cok. Umarim önüne gelen sansi iyi kullanir ve oynadigi maclarda abukzubuk isler yapmaz :yenieek:

Alman değilmi bu ? Bu da oynamasın. Bu konunun üzerine gitmek lazım

Muslera,Eboue,Chedjou,Melo,Snejder,Drogba bunların yeri garanti.Sol bekte istesekte istemesekte H.Balta'yı izleyeceğiz.

adnan polat nasıl bi enkaz bıraktı hala temizleyemedik barışlar ayhanlar mustafalar gitti hala takımda aydın hakan aykut gibi isimler var.

Allahini seven sol bek alsin, kontejana takilsa bile her hafta degismeli oynatiriz biri kesik yer.

Eskiden severdim de artık iyice öldü.Fakat hala daha sanırım Türkiye'nin en iyi yerli solbeklerinden:o Adam180 derece dönene kadar atak bitiyor be :sad007:

nasil bir ruh vardir arkadas hayret yavvvv

Takımdaki yerini kazanması için çalışacağı halde her geçen gün daha geriye gidiyor.

Ben Hakan'ı çok severim fakat böyle olmuyor. İlk 11 şansı yok.

Balta ile olacak gibi değil.

Acil bir yerli veya gurbetçi sol bek.

Allah seni bildiği gibi yapsın tüpçü.

Tamam Hakan'in formu gercekten yerlerde kabul, ama üstüne cok gidiliyor diye düsünüyorum, inanilmaz baski var üstünde. Yüz ifadesinden, hareketlerinden cok net belli oluyor. Top gelmeden önce sanki 'hata yapmamaliyim' düsüncesi var kendisinde.

Bu saatten sonra Hakan'dan kimse birsey beklemiyor. Bu yüzden bence daha fazla yüklenmemek gerek, rahat kafayla oynasin en azindan. Saha ya korkarak ciktigindan eminim ve bu üzücü bir durum. Ben üzülüyorum Balta'nin durumuna.

Adam iyice demoralize oldu.

Geri
Üst Alt