#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Ne oldu buna... ya gercekten bunu cok seviyordum eskiden, bana Ümit Davala yi andiriyordu, tabiki sol bek versiyonu, ataki hic cok kuvetteli degildi, ama yardim ediyordu, defansi saglam di, 2008 avrupa kupasindan sonra resmen ölmüst

Tam adamını bulmuşsun yani andıracak. Ne alaka :o Ümit ciğerli topçuydu bikere. Aynı zamanda teknik ve şutör.

:msg: Olum seni tokatlarım bak.

Sana mecburuz adam gibi oyna.Bu arada Allah belanı versin demirören.

Seni kim solbek yaptıysa git maaşının yarısını o adam bağla bence yat kalk dua et

sen nasıl futbol oynuyorsun aklım almıyor hele Galatasaray gibi üst düzey takımda valla taç atmayı bile bilmiyorsun

hakan balta bence yabancı kontejyanında oynamalı adam futbola yabancı bir kere:trollface:

Yok abicim her yıl aynı nane. Olmuyor, olmayacak. Bu kadar basit ya...

Bu adam cidden Dünya'nın en şanslı sporcusu..

Hiç bir özelliği olmadan milyon dolar kazanabiliyor..

Ne güzel..

işin kötü tarafı balta ile sözleşme uzatanlardan transfer bekliyoruz şimdi diyebilirsiniz sneijder ve drogbayı alanlarda baltayla sözleşme uzatanlar diye ama aynı şey değil :o sivastan ziyayı alsak koysak balta kadar oynar en kötü rezalet bir oyuncu

Türkiye'nin yerli olarak en iyisisiigiibgfhnfgifidgf

su herifin sozlesmesi hangi akla hizmet uzatilir anlamak mumkun degil , bu kadar gamsiz bu kadar kosmaktan aciz biri defolup gitmeliydi

Geçen sene de diyordum bu sene de diyorum. Bu adam stadda yuhlanmalı, rezil kepaze edilmeli. Yoksa ne bizim teknik ekip nede yönetim göremiyor şu adamın rezil halini.

Geçen sene de diyordum bu sene de diyorum. Bu adam stadda yuhlanmalı, rezil kepaze edilmeli. Yoksa ne bizim teknik ekip nede yönetim göremiyor şu adamın rezil halini.

iyi taktik.

bence işe yaramayan tüm oyuncular yuhlanmalı hatta sahaya girip tekme tokat dalmalıyız. ciddiyim bu konuda. :yenieek:

Geri
Üst Alt