#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Hakan takımda kalır. Ancak yedeği Çağlar gönderilip yerine biri alınabilir.

Seninle cok jb yaptım hakkettiginide düşünüyorum ama biraz olsun ceki düzen verdin kendine yinede avrupada hedefi ilk 10 olan Galatasarayın sol bekinin sen olcagını hayal edemiyorum uykularım kacıo

sevmeyen olabilir,futbolunu begenmeyen olabilir.ama bu adama ruhsuz diyemesiniz.

dia az kalsin bacagini kirdi,bi yeri yirtildi sanirim ama aslanlar gibi maci iyi oynayip bitirdi.

antep macinda o kurtarisi yapmasa sampiyon gidebilirdi.sss´de o golü atmasada gidebilirdi.

yabanci sayisini indirmeye basarirsak (ki ben bu takimdaki yabancilardan su an kimseye kesmem nando,eboue,ujfa,melo,elmo) yerine bi eboue kalitesinde bi sol bek alinabilir,ama sol bek mevkinde türkiyenin acik ara en iyisi.

Milli takıma çağrılmaması çok büyük hatadır.Sol bekde Hakan iş yapar.Genç takımı toplayabilir Hamit'le birlikte önderlik yapabilir bence.

Hakan geçtiğimiz 2 yılın ardından o ilk geldiği sezonki performansını yakaladı neredeyse. Bu sene oldukça iyiydi, ki bu lig oldukça yeterli. Avrupa içinse Eboue'nin sol bek versiyonunu bulursak defans tamamdır.

Ayrıca bu adam oyunlarda çok iyi.Youtube'den falan bakarsanız zaten FM'de ve PES'de attığı güzel golleri görebilirsiniz.Ben de PES11'de 0'a yakın bir yerden frikikten gol atmıştım.

Ayrıca bu adam oyunlarda çok iyi.Youtube'den falan bakarsanız zaten FM'de ve PES'de attığı güzel golleri görebilirsiniz.Ben de PES11'de 0'a yakın bir yerden frikikten gol atmıştım.

reyiz itiraf et sen hakan baltasın değilmi forumdaki 13 mesajınıda bu adama atman tesadüf olamaz :asd:

son mac ile gözüme girdi

yeniden reis oldu

gecen seneyi unutturdu:tiphat:

Bu sezon süper oynadı .

Kim ne derse desin sezonun en iyi birkaç oyuncusundan biriydi, ciddi söylüyorum çoğu maçta üst düzey oynadı.

45640vlcsnap-2012-05-17-16h21m56s125.jpg

908dfvlcsnap-2012-05-17-16h22m09s10.jpg

Nedense kimse serefsiz Dia'nin bu hareketini konusmuyor. Medyada bir kisi bile bundan bahsetmiyor. Burda Hakan'in futbol hayati bitebilirdi, cok sansliymis.

bacak ne esnemiş abi :( Allah korumuş

o bacak nasıl kırılmamış anlamadım.

resmen 2ye bölünmüş

neyse allah korumuş hakanı

Maç sırasında da çok korkmuştum. Allah korudu. Bir de o sakat hali ile maçı tamamladı.. :016::016:

Geri
Üst Alt