#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

olm su adama iyi topçu demeyin ya, açin bakin sampiyonluk maçi ozetini. yedigimiz butun pozisyonlar bu herifin yuzunden.

Semih'in 60larda kaçirdigi 99%luk korner pozisyonu'nda yobo'yu kaçiran yine bu herifti. Allahtan sene basinda Lauro'yu degilde Nando'yu almisiz

çok severim hakan baltayı :)

gençlerbirlliği oftaşa attığı gol hala aklımda :)

olm su adama iyi topçu demeyin ya, açin bakin sampiyonluk maçi ozetini. yedigimiz butun pozisyonlar bu herifin yuzunden.

Semih'in 60larda kaçirdigi 99%luk korner pozisyonu'nda yobo'yu kaçiran yine bu herifti. Allahtan sene basinda Lauro'yu degilde Nando'yu almisiz

Uçan kuşun hatasını Balta'dan bileceksiniz.Sence normal şartlarda Balta mı Yobo'yu tutuyordu.Bu adam hep başkalarının hatası kapatmaya çalışıyor.Bazen kapatamayınca da hemen sövüyorsunuz.Bu arada zaten Gs yan toplarda adam adama değil alan savunması yapıyor artık.

Bakın eskileri karıştırırken neler buluyorum forumumuzdan

Skibbe:

Benim adamım Hakan Balta

“Elbette Lincoln, Arda, Baros ya da Kewell çok önemli oyuncular. Ancak benim adamım Hakan Balta. Çünkü onun futbolunun bir çizgisi var ve performansı asla bu çizgiden aşağıya düşmüyor. Hem çok istikrarlı hem de zeki...”

Sarı-Kırmızılı takımımızın en istikrarlı futbolcularından Hakan Balta, Almanya'da ve Manisa'dayken de Galatasaraylı olduğunu ve bu nedenle Cim Bom'a geldiğini söyledi. Takım arkadaşlarının kariyerlerine değinen Balta, 'Milan Baros'u takımda gördüğümde çok şaşırdım. Yıllardır onu izliyordum. Aynı şekilde Kewell da çok iyi oyuncu. 2005 yılında bu futbolcular en büyük kupayı kaldırdı. Şimdi onlarla birlikteyim' ifadesini kullandı. Bülent Korkmaz ile aralarındaki bir diyaloğu da anlatan Hakan Balta, 'İdmanlarda öne çıkıyorum, hoca da kızıp beni uyarıyor, neden çıkıyorsun diye. Hocam bırak bari antrenmanda çıkayım' diye konuştu. Tecrübeli oyuncu Hacettepe maçından sonraki taraftarın tepkisi konusunda ise 'Ben tepkiden etkilenmiyorum. Ama etkilenen arkadaşlarım var. Bu grupların tutumları yanlış' yorumunu yaptı. Eşi Derya ile mutlu bir evlilik sürdüren Hakan, oğlu Çağrı'nın kendisine uğur getirdiğini ve oğlunun geçen sezon kazanılan şampiyonluktan 3 gün önce doğduğunu söyledi.

Galatasaray’a Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu getiren Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın yıldız oyuncusu Hakan Balta, Medical Park’ta sağlık kontrolünden geçti.

MR çektiren Hakan Balta’nın ön ve arka çapraz bağlarında kısmi zedelenme tespit edildi.

Tedavisine başlanan yıldız oyuncuya Medical Park’taki Galatasaraylı hastalar ve hasta yakınları büyük ilgi gösterdi.

559524_374649809260387_146595108732526_911656_2029446831_n.jpg

antremandamı sakatlanmıs

Dünkü maçta İsmail bi hava topunu ıska geçti pozisyon vermiştik. Hakan o pozisyonu vermez mesela mümkün değil. Bir bek ne olursa olsun önce defans yapmasını bilmeli. Hakan açık ara en iyi solbek Türk olarak.

Dünkü maçta İsmail bi hava topunu ıska geçti pozisyon vermiştik. Hakan o pozisyonu vermez mesela mümkün değil. Bir bek ne olursa olsun önce defans yapmasını bilmeli. Hakan açık ara en iyi solbek Türk olarak.

Portekiz maçında sol kanadımız rezalet olacak yazıyım şimdiden.2008de Hakan Ronaldo'yu iyi durdurdu.Ama yine Ronaldo oynarsa darmaduman o taraf

Degerini galiba yavas yavas anliyoruz reis. Soylediklerim icin affet.

h. balta iyi bir sezon gecirdi ama yerine iyi bir sol bek isterim olsson gibi

Reyiz bir orta açmasını öğrense sezonu 20 asitle kapatır.

Geri
Üst Alt