#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Fizik olarak dünyanın en iyi sol beklerinden.Önündeki adam hiç savunmaya gelmese bile o kanadı iyi kapatıyor.

Hafif bi göbek yapmış gibi, kampta atar onu formunu tutar yine

Taraftarlar tarihin en kötü sezonunun kadrosunda yer aldığı için kendisine haksızlık yapıyor bence. Defansif olarak çok iyi bir sol bek. En az hatayla oynuyor. Sol beke transfer gereksiz bu sezon içinde.

Fizik olarak dünyanın en iyi sol beklerinden.Önündeki adam hiç savunmaya gelmese bile o kanadı iyi kapatıyor.

giris :
prescription.jpg

gelisme :
pills-for-blogs-file0001019614506.jpg

sonuc :
xanax-457394.jpg

1,86lık Abidal en uzun sol bek 1.85lik Hakan'dan arkasından geliyor.

Beşiktaş,Fener,Trabzon taraftarı bile bu adama iyi derken bizim taraftarımız eleştiriyor.Geçen sene başında Hakan'a Beşiktaş'tan resmi teklif vardı fakat FatiH Terim kal demişti.

Hakan Balta hakkında taraftar ne zaman olumlu düşünse kötü ; olumsuz düşünse iyi oynadı.Bu sene herkes en iyi yerli sol bek diyor.Korkuyorum açıkçası.

Hakan Kadir Balta ‏@hakanbalta22

.. Kadıköy'de oynadığım son 4 maçta 2 gol attım, 1 kupa kaldırdım ve kaptan oldum.. :)

:016:

stoper olarak kendisinden daha çok yararlanırız. sol beke biraz manyak bir yabancı şart.

reis kimse sana kotu futbolcu demiyor, ama hayatında bir orta acamadın, ileri gitmiyon, gittimmi geri donemiyon ve hızlı forvetler denk gelince otobana ceviriyon o kanadı, uzgunum.

Hayatımda?Hemen aklıma geldi bir tane UEFA Maçında Keita'ya açtığım ortayı babam mı açtı?Arka direkte vurup gol olmuştu.Caner gelsin mi yerime?

Hayatımda?Hemen aklıma geldi bir tane UEFA Maçında Keita'ya açtığım ortayı babam mı açtı?Arka direkte vurup gol olmuştu.Caner gelsin mi yerime?

reis bak youtube'dan Ashley Cole'u falan izle, Criscito'yu izle, isvecli Martin Olsson'ı izle. nasıl bindirme yapıyolar, nasıl cevikler gor. sen arkana donemiyon daha. iyi oyuncusun bi turk icin kabul, fakat olmuyor. ozellikle defansif olarak zayıfsın keyfine gore oynayan Quaresma bile neler yaptı sana.

CL'de mahfedersin bizi.

ya herşey bu kadar iyi giderken eski hakan geri döner ve herşeyi batırırsa

diye korkuyorum...

reis bak youtube'dan Ashley Cole'u falan izle, Criscito'yu izle, isvecli Martin Olsson'ı izle. nasıl bindirme yapıyolar, nasıl cevikler gor. sen arkana donemiyon daha. iyi oyuncusun bi turk icin kabul, fakat olmuyor. ozellikle defansif olarak zayıfsın keyfine gore oynayan Quaresma bile neler yaptı sana.

CL'de mahfedersin bizi.

Belden hızlıyımdır nasıl dönemiyormuşum.Queresma sadece 2-2'lik maçın son dakikaları zorladı.O anda takım olarak oyundan düşmüştük.Diğer 3 maçta Queresma ne yababildi?Dia bir şey yapabildi mi?Ollson adam 1 kere iyi oynadı İsveç'le kahraman yaptınız.Benim de çok çok iyi oynadığım maçlar var.Bu seneki Trabzon maçlarında iyiydim.

Geri
Üst Alt